[]

Ataşehir de yaşayan sözlükcüler ; manolyamı korumu ?

giriş: ataşehire taşıncamda , yarın bi kaç ew göstercekler ,bu işlerden çok da hoşlaşmadığımdan yarın birini seçip bitircem bu olayı

gelişme: şimdi gelelim soruya 2 konumda ev göstercekler ;ilki koruda 100 mt2 gibi 3+1
diğeri manolya 2+1 70 mt2 gibi ( mt2 olayları cok önemli değil tek başıma kalcam 70 de aynı 100 de , mt2 kıstasını gecebiliriz.)

sonuç: koru yada manolya ya hakkında düşünceleriniz nedir ? size hangisini seçmeliyim ve niye ?

örnek değerlendirme katogorisi olarak , ulaşım, ortam (nezih /nezih değil falan yanlış anlaşılma olmasınefendi bi insanım), biyerlere yakınlık ... vs.

ps: yaw benim oralarda ev var kiraya vericeğim gibi gel sen otur gibi bişiy olursa dadından yenmez.

 
eğer kiraları fazla gelirse Barajyolu caddesine de bakabilirsin. Daha çok güvenlikli nezih yeni havuzlu lüks siteler var hem kiraları da daha az.

Hatta site isimleri de vereyim. Sinpaş , Flora (biraz pahalı olabilir) , 3000A ,7000A
mia,kuğu diğerleri tırs. Bunlar Ataşehire komşu siteler. Hem Ataşehirden geçen ulaşım araçlarından faydalanırsın hem de bostancıya giden minibüslerden.

Emlakçıyı da aradan çıkar istersen. bu civarda bir iki saat gezinmenle rahat bulursun.
  • chaud  (08.01.10 20:02:55) 
Bu arada koru deyince kafam simpaş koru sitesine basmamış. Barajyolu zaten o sitenin bulunduğu cadde üzerinde. Koru yan sitemiz ,çok nezihdir.Ataşehirdeki sitelerden daha güvenliklidir. Biraz binalar iç içedir ondan hoşuma gitmez


  • chaud  (09.01.10 10:41:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.