[]

Bu nasıl iştir arkadaşlar ?

acemiliğimi mazur görün lütfen.. Şimdi benim bildiğim kadarıyla kpss 2010 sınavı temmuz ayında yapılacak bu konuda hemfikiriz sanırım amma velakin benim anlayamadığım ve çözemediğim bir haber var ki akıllara ziyan.. Memurlar.net'in haberine göre 2010 yerleştirmeleri mayısta yapılacakmış.. ya bu sınav temmuzda değil mi peki ? Puanımız kadromuz belli olmadan biz nasıl kontenjan seçeceğiz biri açıklayabilir mi acaba ? ya da bu haberle ne denmek isteniyor izah edebilir misiniz ? Yoksa ben mi birşeyleri yanlış anladım ?

www.memurlar.net


 
aslında hiç alakam yok kpss ile , bilgim de yok ama bakın ilk paragrafta ne demiş,

2010 KPSS sınavları öncesinde, 2008 KPSS puanlarına dayalı olarak bir yerleştirme daha yapılacaktır. 2010 yılının ilk yerleştirmesi mayıs ayında..

2008 puanlarıyla yerleştirecekler demek ki. ben öyle anladım yani.
  • pinking of you  (08.01.10 12:30:33 ~ 12:31:48) 
cevap doğru joe, ben biraz daha ayrıntılandırayım. kpss den aldığınız puanın iki yıl geçerliliği var. bu süreç boyunca olan atamalarda tercih yapabiliyorsunuz. fakat ösym tarafından yapılan bir atamayı kazanırsanız puanınız sistemden siliniyor ve ileriki atamalarda tercih yapamıyorsunuz. ösym nin atamaları dışında atama var mı diye sorabilirsiniz, evet var, kurumların aldığı 4b sözleşmeli personeller. o atamalar bu kuralın dışında kalır. zaten 4b sözleşmeli personel olamyı da istemezsiniz siz.

sonuç olarak puanı aldıktan sonra iş bitmiyor, iki sene sonra bile atanabilirsiniz. (bu mayıstaki atamada 2008 sınavında alınan puanla atama olacak. bu da 2008 sınavının son ataması olur artık).
joe sen çalış şimdilik sıkıca, bu tarz işler için yardımcı olurum ben. girin kardeşim sınava mesai arkadaşı olun bana.
  • jaaaccckkk  (08.01.10 14:38:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.