[]

kızın mesaja cevap vermemesi

bir kız var, 1-2 kere gördüm ben sadece, aradım taradım buldum, ekledim facebooktan, buraya kadar sıkıntı yok, o da 3*5 gün sonra kabul etti, buraya kadar da sıkıntı yok... mesaj attım rahatsız ediyorum ama seni şuradan hatırlıyorum vs, merhaba diyim dedim vs işte o tür bir mesaj attım, buraya kadar da sıkıntı yok, o da cevap vermedi, buraya kadar da sıkıntı yok, ertesi gün ikinciyi yazdım, yine böyle kibarca bir şeydi, yine cevap vermedi, buraya kadar da sıkıntı yok, aslında var da yok diyelim, garibime giden instagramdan takip yolladım, o sırada 3. mesajı da yolladım, emin olun mesajlarda gram abazalık vs yok, inst. kabul etti, o da beni takip etti, şimdi hala cevap yok. garip olan şu, cevap vermiyor anlarım da, mesajı okuyup okuyup cevap yazmıyorsun, instagramdan takip ediyorum kabul ediyorsun sonra sen takip yolluyorsun, ya hangi kafayla bir insan bunu yapar ki? bir insan demez mi içinden 'ya bu mesaj atıp duruyor ben niye kabul ediyim zaten cevap da vermiyorum' demez mi? hangi mantıkta oluyor bu insan kafam basmıyor. ayıp ediyorum demiyor mu, engelleyip gitse de anlarım ama bunu anlamıyorum.




 
Niye öyle rahatsız ediyorum ama vs şeklinde mesaj atıyosun çok itici. Bir de cevap vermediğini göre göre niye defalarca mesaj atıyosun? Kızın yaptığı da saçma o ayrı.


  • pastörizesüt  (20.04.17 23:05:02) 
Mesajlarına cevap vermeyen birini başka mecralardan takibe almak ne derece mantıklı peki?

Ayrıca bir kere mesaj atarsın hadi iki de atarsın ama bu kadar ısrarcı olmak yersiz.

Kızın yaptığı da dengesizlik evet ama her şeyden önce kendine bakmalı insan.
  • mutekebbir  (20.04.17 23:07:28) 
ben çok doğru şeyler yapıyorum demiyorum, hatta diyorum ki cevap atmıyor, atmayabilir de, hadi ben eşeklik ettim mesaj attım 3. yü ama en fazla mesaj attım bir zararım yok, bir eşeklik daha eder en fazla bir mesaj daha atarım biter gider de bence okuyup okuyup ardından instagramdan kabul edip ne biliyim bana bu kısım daha enteresan geldi.


  • patos64  (20.04.17 23:10:30) 
kız popülerlik derdinde. istanbuldaysa eğer, genelleme yapmak istemem ama istanbulda yaşayıp da bu psikolojide olan çok kadın tanıdım. şu sıra senin cemalinden daha güzel cemaller peşindedir. yeterince beğenmemiş seni, yoksa ağzının suyu akarcasına kovalardı. eğer takıntı yapmam diyorsan üzerine git, 2 hakaret 1 iltifat yöntemini kullan belki geri dönüş sağlar ama çok da umut bağlama, allah muhafaza böyle birisine takıntı yaparsan üzülürsün.


  • mete kudur  (20.04.17 23:19:36) 
sil gitsin ya değmez


  • cekilmis gayfe  (20.04.17 23:23:51) 
Mutekebbir+1
Lutfen bu kadar israrci olmayin..kendinize sayginiz olsun..

  • astrid  (21.04.17 00:53:04) 
merhaba ne? söyleyecek birşeyin varsa söyle sürekli merhaba deip cevap alamadıkça daha zor duruma düşersin. sorun varsa sor, merak ettiysen merak ettim de ne bileim cevap gerektiren şeyler sor. 2 sefer üst üste cevap vermiyorsa zaten bırak o gelsin, sosyal medyada takip ediosan onun ilgisini çekecek şeyler paylaş bak bakalım tepki veriyor mu ama attığı herşeyi de beğenme, sürekli izleniyormuş hissi çok rahatsız edici


  • part time pollyanna  (21.04.17 01:31:17) 
Şu aşağıdaki tanım ortaya kolay çıkmadı.

(bkz: türk kızı)
  • sorumatik  (21.04.17 02:12:44) 
İkiniz de karşılıklı mantıksızsınız. O ilgini canlı tutuyor, sen de gereksiz ısrarda bulunuyorsun.


  • arnold schwarzeneger  (21.04.17 09:58:20) 
İlk mesaja cevap vermeyince ikinciyi nasıl atabiliyorsun, yapmayın şunu rica ediyorum.

İkiniz de garipsiniz+1


Dünyada neden böyle bir şey oldu şimdi ha, neden böyle şeyler yaşadın. Dehşete kapılmamak elde değil.
  • Apocalypse  (21.04.17 18:36:30) 
tecrübeli bir keçiden
i1-news.softpedia-static.com
genç erkeğe öğüt
media.ellentv.com
"asla 2. mesajı atma."
  • güneyli çocuk  (21.04.17 19:02:34) 
ilk mesaja yanıt vermedi ise ikinci mesajdan itibaren tacize giriyor. bu kizin kafasi nasil bilmem ama benim başıma gelse, her mesaj gonderene bana mesaj gonderme demek yerine sessiz kalip karsi tarafin yaptigi eşekligin farkina varmasini beklerdim.


  • thewizardofearthsea  (21.04.17 19:42:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.