[]

Ahlaksız mıdır?

Sosyal medyada beğendiği kadınlara adabınca yürüyen ,Aynı anda birden fazla kadına yürüyen,Öncelikli amacı seks olan ve nedense kadınlara karsı hiç bir zaman ciddi ilişki düsünmeyen ilk bulusmada yada ikincide kesinlikle seks isteyen ama bunun için kadının kendisine karşı ilgisini pervasızca kullanan biri ahlaksız mıdır ? Bu kişi evlenirse sizce eşini aldatır mı?




 
1- yavşakibnegötverendir
2- aldatmak ne kelime ren geyiği gibi boynuzları çıkar

  • cekilmis gayfe  (20.04.17 20:46:48) 
kime göre ahlaksız neye göre ahlak?

kendisine göre ahlaklıdır başkasına göre olmayabilir.

ama yaptıkları kaliteli ve güvenilir bir insan olmadığını gösterir.

eşini aldatır mı? böyle giderse öyle gözüküyor ama böyle tipler genelde zaman geçince öyle bir aşık olur ki hiç beklemediği anda birden değişir gözü başkasını görmez. belli olmaz yani.
  • qazaqwsx  (20.04.17 20:49:12) 
karşısındaki kadının ilgisini pervasızca kullanması çok büyük karakter bozukluğu.
ama ciddi ilişki düşünmemesi, seks odaklı ilişkiler kurması, aynı anda birden fazla kadına yürümesi falan normal.
bunları karşısındaki kadınlar da bilip, kabul ediyorsa, adam neden ahlaksız olsun ki?

ama tutup da kendine aşık edip, sırf yatıp kalkmak için kullanıyorsa falan, en korkunç erkek modeli tabii.

severse aldatmayabilir.
yani aldatmak çok farklı bir şey.
hiç beklemediğin, etliye sütlüye karışmayan, sakin sessiz adamlar karılarını aldatabilirken, evlenmeden önce yapmadığı kalmamış adamlar karısının dizinin dibinde oturabiliyor.
bunun kesin bir cevabı olamaz.
  • blatta hiberna  (20.04.17 20:57:28) 
okurken birisi beni anlatmış dedim, böyle bir şey olamaz. en son ciddi ilişkimi ne zaman yaşadım hatırlamıyorum. yani bire bir aynısıyım. dürüst olmak gerekirse, sevgiliyken seviyorsam aldatmam. yani bunun için ekstra çaba sarfetmem. ama evlendikten sonra bi süre geçince sıkılacağımı öngörebiliyorum, aldatırım gibi.

kimseye seviyorum ayağı yapmadım yalnız. ahlaksız olduğumu düşünmüyorum o yüzden.
  • hayati cozemeyen adam  (20.04.17 21:04:55 ~ 21:05:18) 
ilişki içi ve ilişki dışı dinamikler bambaşka.
kendimden örnekle, herhangi bir ilişki yaşamadığımda birden fazla insanla flörtleşebiliyorum, buluşabiliyorum. yanlış gelmiyor, çünkü karşı tarafın da aşağı yukarı böyle olduğuna eminim. ama ilişki içindeyse bunu yaptığım için üzülüyorum, karşı taraf da daha öncesinde yaptığı için daha çok üzülüyorum.
bu zamana kadar da aldatmadım.
  • ilkot  (21.04.17 11:20:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.