[]

Tuvalete halı vs almak?

Alafranga yani klozetli. Oraya tuvalet takımı almanın avantajı ne olabilir

www.dekoryasam.com

mesela şöyle ir şey

Kirlenince daha çok kirbakteri vs tutacağı için yıkamak gerekmeyecek m. öbür türlü fayansı slersin su döküp sürekli.

Süs, ayaklar yere basmasın üşümesin gibi dertlerim yok.

 
ben taşların ıslak olmasından hoşlanmıyorum o nedenle halı tercih ediyorum.
böyle takım değil de tek parça bir dikdörtgen banyo halısı. saçak saçak olanlar güzel oluyor.
yıkamak gerek, 10 günde bir filan yıkıyorum çamaşır makinesine atıp. küçük olduğu için temizliği sorun olmuyor.
  • kaputt  (20.04.17 15:30:18) 
ben sürekli yerleri ıslak tuttuğum ve sürekli yıkadığım için bu tarz şeyler bana gereksiz geliyor :)


  • arşivci  (20.04.17 15:30:27) 
ıslak banyo mide bulandırıcı ve hijyenik değil..misafir gittiğin evde çoraplarınızın ıslandığınızı düşünsenize aboww..

www.englishhome.com.tr
  • jamswety  (20.04.17 15:39:10) 
nemin tavan oldugu yerde boyle killi tuylu urun bana cekici gelmiyor. islaksa yerler cekcekle ceker mopla kurularsin. ayagin usurse terlik giyersin.


  • jimicik  (20.04.17 15:49:41) 
Böyle tüylü pofuduk değil de, english home ya da madame coco'da dokuma, tüyleri olmayan paspaslar var, makinede hiçbir şey olmuyor. Ben hem mutfakta hem banyoda kullanıyorum onlardan. Foto bulsam ekleyeceğim de bulamadım.


  • whoosie  (20.04.17 15:53:54) 
jimicik +1

ben ustunde ayak resmi olan havlulardan koyuyorum dusun onune, surekli rahat rahat yikaniyor, pofur pofur olmadigi icin de icinde kir falan kalma durumu olmuyor.
  • kassiopeia  (20.04.17 15:53:55) 
iğrenç bir şey. banyodur, tuvalettir böyle yerler temiz falan değildir. çorapla giren insana bile iğrenirim ben. o çorap benim için artık kirlenmiştir.


  • blue eyes white dragon  (20.04.17 15:54:28) 
Ya halisiz banyo diyince aklima otomatik olarak sari tuvalet terliği geliyor. Bizim evde bi tane tuvalet var banyoyla aynı yerde, ufak tuvaleti bizden önceki ev sahibi çamaşır makinesi icin yer yapmis. Neyse banyoda su an bi dikdörtgen paspas bi de klozet önüne konan klozet için girintisi olan paspas var, onların olmadığını düşününce aklima öğrenci evlerinde sari tuvalet terlikli tuvaletler geliyor.. annem baya titiz bi insandir onun kontrolünde bu kilimler olduğuna göre cok bakteri durdugunu da sanmiyorum.

@blue eyes tuvaletten sonra coraplarini mi degistiriyosun :/ ??
  • nundu  (20.04.17 16:23:12) 
kilim aldım, aynısından 2 adet
arada dönüşümlü atıyorum makineye yıkamaya,
klozetin altında ayağı yok,
iteliyorum altına kadar
  • sadegazoz  (20.04.17 18:14:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.