[]

RSS'le feed alabileceğim site?

merhabalar,

yeni bir android uygulaması geliştiriyorum. bunun için bir RSS desteğine ihtiyacım var. Yani içeriğimi bu rss sitesine ekleyeceğim. RSS feed sayesinde uygulamam sürekli bu güncel bilgiyi kullanacak.

Örnek vermek gerekirse: webtekno yada teknolojioku uygulamaları gibi.

Benim içeriğim çok az olacağı için bir rss sitesi arıyorum. önerebileceğiniz bir site var mıdır?

Sorunu tam anlatamadıysam daha açıklamaya çalışabilirim.

 
Aynen hocam. Amaç uygulamadaki bilgileri güncel tutmak.

Çalıştığım şirket için geliştiriyorum uygulamayı. Benimki hobi. Yazılımcı falan değilim ama bu işlerle uğraşmayı seviyorum.

Bizim şirketin indirimleri var. Eğitim için ayrı, yeme içme için ayrı. Atıyorum yeme içme için 5 tane başlık var diyelim. bunlar arada güncellenebiliyor. içerik/başlıklar değişebiliyor. atıyorum 1 ay sonra 7 başlık olabilir. ben siteyi/blogu guncelleyince, uygulamanın da güncellenmesini istiyorum.

feedly bu işe yarar mı? yoksa o sadece RSS linki ekleyip okumak için mi?

Teşekkürler.
  • arşivci  (20.04.17 15:00:52) 
Anladım hocam, çok teşekkürler. Firebase i bi inceleyeyim ben.


  • arşivci  (20.04.17 15:27:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.