[]

kulaklık kıyaslama

kulaklıkların teknik özelliklerinden anlayan dostlar aşağıdaki ürünü birbirleriyle kıyaslayabilir misiniz?
ilki tüm ekşisozluk ahalisinin memnun kaldığı sennheiser cx 300-II precision
diğeri de sennheiser hd 2.20s. (ikincisini 28 €'ya buldum)

sennheiser.com.tr

sennheiser.com.tr

cx-300 bass'ı stereo'su, dinamikliği vs konusunda beğenilen bir model olduğu için onu bir ölçüt olarak buraya koydum. yoksa ben de biliyorum biri kulak içi diğeri kulak üstü. teknik özelliklerini kıyaslamanızı istemiştim sadece.

 
kulak içi adı üstünde kulağına daha yakın olacağı için bass ları tizz leri daha iyi duyarsın.
ama ben şahsen hiç rahat edemiyorum onlarla.
ben klasik iphone kulaklıkları tarzı kulağın girişini tam kapatmayan ama kulaktan da düşmeyenleri seviyorum.
hatta sipariş verdim airpod bekliyorum...
  • rentts  (20.04.17 11:23:57) 
bu fiyat seviyesinde ikisinden de alacağın ses benzer olur. cx serisi hep bas ağırlıklı zaten. özellikle sennheiser cx300 basların tizleri ve midleri gömdüğü kötü bir kulaklık. ilk defa 150-200 tl üzerine çıkan birisi için ki zannediyorum sözlüktekilerin çoğu öyledir, evet iyi ses verecektir ama çöptür gerçek anlamda. daha dengeli, giriş seviyesi için soundmagic e10 falan al paran boşa gitmesin.

diğer kulaküstü kulaklıklığı da kulakiçi gibi rahat kullanamazsın. muhtemelen 2-3 saatten sonra kulakların ağrır baskıdan, dışarıdan çok ses alır, dışarıya ses verir vs.

teknik bilgilere bakarak "sound signature" üzerine varsayımda bulunmak zor ne yazık ki.
  • sporty  (20.04.17 12:22:23 ~ 12:28:46) 
sennheiser'ın hd serisi kadar boktan, balon bir kulaklık serisi daha yok. cx serisi fiyat/performans serisidir ve çok iyidir. zaten iki kulaklığın kullanım amaçları da farklı. ama sonuç olarak cx serisinden bir ürün tercih edilmeli

son kulaklığım rs170 idi not olarak
  • alm est  (20.04.17 12:31:07 ~ 12:32:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.