[]

Günde 3 litre su

İyi hoş da arkadaş 3 litre içince göbek çıkıyor davul gibi oluyor. Bunu nasıl engellerim kimisi vücudun su tutuyor vs diyor. Su içmeye çekinir oldum napsak ki?




 
ben şu sıralar tam 3 içmiyorum 2yi geçiyorum min 2 kesin içiyorum ama aylarca ihmal etmeden 3 içtiğim oldu..Tüm güne yayman lazım..sabah gözünü açtığından akşama kadar içiliyor aslında rahat rahat..Ben bir de 1-2 litresini limon dilimleri atıyorum o zaman daha rahat içiliyor.


  • qazaqwsx  (19.04.17 22:35:44 ~ 22:36:22) 
Konuşma ben konuşuyorum +1

Benim kilo boyuma doktorum '1.5-2 litre arası icsen yeterli' demisti. Ben de o kadar içmeye çalışıyorum, öyle şişme durumum filan da olmuyor.

Su miktarı size fazla geliyor olabilir. Kilonuzu- boyunuzu- fiziksel aktivitenizi yazdığınızda ne kadar su içmeniz gerektiğini söyleyen programlar var; onlara bakın isterseniz.
  • fraise  (19.04.17 23:05:14) 
Susadıkça için. Susamadıysanız içmeyin.


  • orient blue  (19.04.17 23:50:06) 
Miden katı gıdayla doluyken su içme.


  • arnold schwarzeneger  (20.04.17 09:32:05) 
su da kalori yok dilediğin kadar içebilirsin :)


  • plastic_angel  (20.04.17 11:35:46) 
Spor diyetisyeni; susamadan içmek lazım suyu, en önemli şey diyordu tv'de. İdrar rengine göre yapıyorum ben ayarı genelde.


  • hasmetizm 2046  (20.04.17 11:54:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.