[]

Laptop i için soğutucu destek

10 sene önce tahminen targus soğutucu almıştım, 7 sene sorunsuz kullandım 7 sene sonra USB kablosu temazsızlık yapmaya başladı ama biraz oynayinca çalışıyordu. 8 anne sonra da komple gitti. Neyse efendim geçen sene aynı markanın adı modelini aldım (sadece USB kablosu dışarıdan değil içeriden geçiyordu) 1 sene olmadan bozuldu.

Bu hafta "şanstır"deyip yine aynı markanın aynı modeline baktım fiyatlar 2 katı olmuş (70 TL falan). Sipariş ettim internetten kabul edildi ama 2 gün sonra satıcı iptal etti geri ödemeyi yaptı. "Hayırdır, neden iptal ettim" deyince, stokta yok dedi. Kabul ettim başka bir satıcıya bu sefer sipariş vermeden mesaj attım (fiyat 80₺) 4 saat sonra cevap verdi "sorun yok, mal sonra vardır" diye. Hemen ürün sayfasını açtım 4 saat önce 80 olan fiyat 170 olmuş."birader ne iş? 4 saatte değer mi kazandı, hisse senedi mı bu" dedimse de cevap gelmedi.arada bakarken de ilk satıcının yeniden koyduğu (siparişten sonra ki gün) o adam da fiyatı 3'e katlamış.

Ben bu olaydan bir şey anlamadım. 10sene once 40 lira olan cihaz 10 sene sonra 80 oluyor, ben sipariş veriyorum fiyat 3e katlanıyor.

Uzun lafın kısası, acilen diz üstünde hem destek olacak, hem de yaz aylarında makineyi doğuracak bir cihaz arıyorum. Fiyatı uygun ama uzun süre dayanacak bir şey.

Bilen varsa fikir verirse sevinirim.

 
  • sporty  (19.04.17 06:40:59) 
@sporty'nin linkini verdiği Zalman soğutucuyu kullanıyorum çok memnunum.


  • kimlanbu  (19.04.17 11:06:47) 
linkteki ürünün farklı kasasını kullandım ben de. fan boyutu aynıydı. sessiz alet. fakat bu soğutucularda da şöyle bi' sıkıntı var ki laptop fanlarının, hava yollarının daha kısa sürede tozlanmasına sebep oluyor. kendisi kısa sürede tozlanıyor. sık sık söküp temizlemek lazım.


  • seksli harf  (19.04.17 19:13:46) 
Bütün soğutucularda aynı sorun var. Arada temizlemek lazım.

Onun dışında, diz üstünde kullanırken pervaneler sorun çıkarmıyor değil mi?
  • anne ben geldim ben godot hayirsizin  (19.04.17 19:40:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.