[]

Kedi

Binada kedi var bi tane aylardır besliyoruz şerefsizi, eve girip tur atıyor tüm köşelere sürtünüyor, içeri girince bir sağ bir sol ayağını havaya kaldırıyor, arabayla gelince dışarıda bizi karşılıyor (arabanın sesini tanıyor sanırım), giderken arabaya kadar eşlik ediyor ama sevdirmiyor.

Geçen gün elimi uzattım usulca belki gelir diye dokunmadım bile hemen patisiyle vurdu (tırnakları çıkararak). Sevdirmiyor ama günde 5 öğün gelip evi teftiş edip yemek yiyor.

Sevmek için napabiliriz. Eldiven takıp mı sevelim bunu?

 
Kediler huzursuz gergin hayvanlar, %100 güvenmedikten sonra yemek verip vermemen bir şey değiştirmez. Sen yemek verirsin bi başkası kovalar, güvenini yine kaybeder yine tırmalamaya çalışır. Bu hayvanlar böyle. Bizim evde beslediğimiz kedi de yeri geliyor bi şeye morali bozuluyor keyfi kaçıyor bize tırmık atıyor amk anlamadım ben bunları.


  • angelus  (19.04.17 00:43:55) 
erkekse ve sokak kedisiyse sevmen zor. tabiatları böyle.

zor bir küçüklük geçirmiş ve kötü tecrübeler edinmiş de olabilir.
  • cedex  (19.04.17 09:04:53) 
7 sene besledik böyle bir kedi. gelip bizim bahçeye doğururdu. hala daha torununun torununa bakıyoruz. o kedi parmağımı uzatınca öyle bir pati atıyordu ki parmağım kırılacak sanıyordum. onu da öyle uzaktan sevdik. yapacak bir şey yok.


  • nedendir bilinmez  (19.04.17 09:08:58) 
kötü şeyler yaşamıştır küçükken. üstüne gitmeyin. hala daha çocuğuna hayvan sevgisi öğretmeyen, hayvana nasıl davranacağını bilmeyen insan dolu. dün mahhallede 7-8 yaşlarında 3 çocuğun elinden kedi kurtardım hayvanın kuyruğunu bağlamaya çalışıyorlardı.


  • yue  (19.04.17 09:34:50) 
küçüklüğünden kalma kötü tecrübeleri vardır. yazlıkta baktığımız kedinin bize temas etmesi 2 yıl sürmüştü. sevmemiz için bir 2 yıl daha gerekiyor galiba...
sokaktaki hayvanın sevdirmemesi iyi bir şey aslında. elini uzatan herkes sizin gibi sevmek için uzatmıyor. etrafa sürünüp kokusunu bırakması sizleri sahiplendiğini gösteriyor aslında.

  • boyalı kuş  (19.04.17 10:46:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.