[]

sosyal medya

sosyal medya hesaplarımı ( facebook ve instagramı) kapattım artık kullanmıcam sebebi ise çok fazla gereksiz siyasi videolar ve fotoğraflar paylaşılması ayrı yetten milliyet.com u da okumayı bıraktım taraflı haber yapıyorlar. Sizce iyi etmişmiyim? tavsiye edeceğiniz siteler nelerdir?




 
Yani siyasi paylaşım yapan arkadaşlarını silmek, sayfaları takip etmeyi bırakmak yerine hesabı kapatmak biraz düz bir yöntem. Daha iyi sayfaları takip edebilirsiniz. Ben The Guardian Australia, The New York Times sayfalarını takip ediyorum örneğin. Türkiye ile ilgi birçok haberi ilk orada görüyorum. Yorumların altında Amerikalı çomarlar oluyor ama onları okurken de İngilizce yeni kelimeler falan öğrenmiş oluyorsun. Kısaca direkt kapatmak yerine çeki düzen vermek daha akılcı bir yol.


  • dissendium  (19.04.17 00:33:30 ~ 00:33:53) 
  • premium hayat yan gel yat  (19.04.17 00:38:17) 
9gag. Gül biraz


  • begin again  (19.04.17 00:43:53) 
milliyet, hurriyet gibi ana akim medyayi hicbir sekilde okumuyorum artik. cok nadiren bazi yazarlara bakiyorum, buyuk bir kismi cop zaten.

bence de alternatif medyayi takip etmelisiniz, daha az ama oz haber okuyorsunuz. o milliyet, hurriyetin igrenc resimli, karman corman haberleri gibi de yormuyor.
  • kassiopeia  (19.04.17 00:45:20) 
iyi etmişsin, kararlı ol ama.


  • giovanne  (19.04.17 01:06:47) 
face hesabımı kapattım. twitter'a çok alışamadım. instagram açtım, duruyor öylece. zaten çok zamanım da yok.

hürriyet, sözcü, odatv, diken, solhaber, sözlük/duyuru her gün takıldığım siteler.
  • runfor  (19.04.17 02:07:34) 
Dissendium +1


  • klar  (19.04.17 04:20:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.