[]

trollük kötü mü?

trollük kötü mü arkadaşlar? niye illa kötü bir anlam taşıyor ki? yeri geliyor katalizör olup tartışmaları alevlendiriyorlar, yeri geliyor inceden geçiriyorlar, yeri geliyor saçma hareketler yapıyorlar.

ciddi olarak soruyorum bunu. ne kötülüğü var trollerin?


 
Vasatlari sinir bozuyor. Ve trollum diyenlerin cogu vasatin da altinda bir trolluk icra ediyor. Kalitelilere can kurban.


  • luchetti  (18.04.17 21:34:34) 
degil, ama trolluk ciddi bir muessese. trolluk yapmaya calisirken karaktersiz olanlar var, onlar kotu.


  • icim urperiyor  (18.04.17 21:35:02) 
Mantıksızlık ve işsizlik.

Çünkü gerçek olmayan, gerçekçi olmayan hiçbir şey zevk vermez insana.
  • MaNOfTheYear  (18.04.17 21:38:22) 
@MaNOfTheYear

buradakiler göğe roket mi yolluyor boş zamanlarında? adamın zevk aldığı şey o olarak bakıyorum ben.

burada yazıyorum, ona buna cevap veriyoruz, laf sokuyoruz, laf yiyoruz, bu bana zevk veriyor, yardım etmek, troll de belki ondan zevk alıyordur.
  • kurnaz  (18.04.17 21:40:45) 
Buradakiler göğe roket yollamıyorlar ama düşüncelerini, yaşantılarını, önerilerini gerçekçi ve doğru bir şekilde burdaki üyelere yansıtıyorlar, onlara faydalı oluyorlar. Burda bir bilgi alışverişi yapılıyor. İnsanlar birbirlerine yardımcı oluyor.

Ekşi sözlük; Kutsal bilgi kaynağı.

Burası da öyle hatırlatırım.
  • MaNOfTheYear  (18.04.17 21:42:24) 
trollük kerevize benziyor, sadece iyi yapildiginda lezzetli oluyor.


  • thewizardofearthsea  (18.04.17 21:43:08) 
çünkü hassasiyet sınırlarımızın seviyesi düştü. hiçbir farklı düşünceye tahammül edemiyor kimse. farklı ve biraz da uç düşünceyi dile getiren herkes "aha, troll bu!" diye etiket yapıştırıyorlar. sosyal platformlar da artık duygu ve düşünceleri dile getirme noktasında biraz daha fazla imkan tanıyor ve bu uç düşünceleri gördükçe, troll'lük yapanların seviyeyi daha aşağı çekmeleri gerekiyor ki ilgiyi çekebilsin. bu yüzden troll'lük=kötü olarak algılanıyor.


bu noktada diğerlerine katılıyorum. zeka gerektiren bir şey biraz da. kötü yapıldığında troll'lük değil de aptallık oluyor gibi.
  • m e b  (18.04.17 21:59:20) 
troller başkalarını kızıştırarak ya da alevlendirerek zevk aldıkları için bence kötü. başkasını sinirlendirerek, kandırarak üstün hissetmenin, başkalarının olumsuz hislerinden zevk almanın neresi iyi. onların amacı daha iyi ya da gerçekçi bir tartışma otamı oluşturmak değil, gıcık etmek. sürekli kendini tekrarlamadan başkalarını eğlendirerek eğlenenleri hoş buluyorum, maalesef sayıca azlar.


  • cikis yolu  (18.04.17 23:30:10 ~ 19.04.17 04:28:02) 
Kötülüğü yok, sıkıcı ve yavanlar sadece.


  • arnold schwarzeneger  (19.04.17 09:27:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.