[]

İş yeri tabela sorunu yerimi kullanan farklı biri hakkında

Merhaba

Şimdi bir apartman dairesi alt tarafı dükkan olan bir yerde birinci kat bir ofisimiz mevcut. Bulunduğumuz katta 3 ofis bulunmakta ikisi arka kör cepheye bakıyor bir tanesi ön tarafta fakat ön cephede yer alan dükkan ön cephe genişliği 4 firmanın tabelasıyla dolu bu anlamda tabela yasası veya başka bir durumla itiraz hakkımız nasıl olur?

Yani sonuç olarak bizim camın altında dişçi tabelası var nasıl itiraz edip kaldırmasını talep edebilirim ?

Saygılar

 
gidip konuşacaksınız. mantıklı biri ise zaten sizin cephenizde kendi tabelasının olmasını mantıksız bulup düzeltecektir. eğer bu şekilde çözüm bulamazsanız belediyeye gidip şikayet edeceksiniz. belediyenin tabela düzenleme kuralları var. siz arka cephedesiniz ama ön cepheye mi tabela asmak istiyorsunuz onu anlamadım ?


  • oscar  (18.04.17 21:02:08) 
Biz ön cephedeyiz dişçi tabelesi ofisi arka tarafta fakat önde bizim camın altında tabelası


  • muratback  (18.04.17 22:36:09) 
yani şöyle bir durum var, adamlar arkada kalıyorsa hoş görüp tabelalarını öne asmalaeı normal. ama tam sizin camın altına asması olmaz. yer müsait ise onların tabelayı kenara kaydırın. mersk etmetyn kat malik kanununa göre de o tabela astıkları alan size ait. konusursunuz orta yıl bulamazsanız belediyeye gidip şikayetçi olum


  • oscar  (18.04.17 23:49:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.