[]

Monitör önerisi Asus vs BenQ

Uzunca düşündükten sonra seçenekleri şu 2 monitöre düşürdüm ama son kararı veremiyorum. Bu iki monitörü seçme sebebim, ikisinde de Low Blue Light ve Flicker Free açısından TUV Rheinland sertifikası olması. Göz için sağlıklı yani. Asus bunu biraz daha bas bas bağırıyor ama BenQ'da da var. Hatta BenQ bu sertifikayı alan ilk monitör markası. Asus ve BenQ monitörlerle ilgili tecrübeniz varsa yazarsanız çok sevinirim.

BenQ BL2420PT
BenQ Website: www.benq.co.uk
Amazon UK: www.amazon.co.uk
Amazon US: www.amazon.com

Asus Designo MX25AQ
Asus Website: www.asus.com
Amazon UK: www.amazon.co.uk
Amazon US: www.amazon.com

 
bende asus vc239h var, cok memnunum, blue light ozelligi gibi bir sey var ama ben aktiflestirince hosuma gitmedi, kullanmiyorum. monitor ile ilgili ufak bir sikinti olarak sadece su var> 3 farkli yerde kullandim, birisindeyken odadaki buzdolabi calismaya basladiginda yada durdugunda ani kesinti oluyordu goruntu gidiyordu, diger evde bir kac kez oldu, son evde 1 kez oldu. tabi elektrik hatti ile ilgilidir diyebiliriz ama bu kadar hassas bir monitor gormedim bugune kadar.


  • jedilance  (18.04.17 22:08:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.