[]

Ankara'da sanal ofis

Freelance çalışabilmek için makbuz vs olaylarına girmem gerek ancak kaldığım yerin kontrati benim üzerime olmadığı için (bu konuda başka alternatif mümkün değil) ve yeni eve çıkma durumu da vakit yetişmeyeceğinden ötürü sanal ofis çözümünü değerlendirmek istiyorum.

Gelgelelim, İstanbul'da bu tür çözümler bolca varken Ankara için hiç bulamadım. Var mıdır bilen eden, (tercihen) deneyen?


 
Kolay ofis gop
0 312 750 00 00
Gizem hanım
  • isimmisimyok  (17.04.17 22:59:44) 
workington, plaza-cubes, CoWork, regus, e-ofis, Dünya Ticaret Merkezi, gibi birçok seçenek mevcut.

Ben şahsen şahıs işletmesi ise evinize taşımanızı, yeni eve geçince de oraya nakletmenizi öneririm. Sanal ofisler Ankara'da hala çok pahalı.
  • babilbaligi  (18.04.17 09:48:51) 
sanal ofis olmasindan dolayi, illa Ankara'da olmasi gerekmez ki?
İstanbul'da da olabilir.

  • for the record  (18.04.17 10:51:48) 
@for the record, gerekiyor. Adamlar kontrole geliyorlar çünkü şirket açarken. Arayıp "biz geldik" dediklerinde buradan İstanbul'a yetişemem sonuçta.

@babil, işte o yüzden fiyatlara bakmak gerek ve genel piyasa ile kıyaslamalı ama bu işin normal piyasa ücretleri nedir bilmiyorum. Yoksa ev daha mantıklı tabii ama çok belirsiz bir süreçteyim, işler istediğim gibi gitmeyebilir, öyle bir durumda 12 aylık taahhüt vermiş ve eşya vs masrafı etmiş olmak beni çok sarsar.
Edit: şu anki evime de taşıyamam çünkü kontrat benim adıma değil, ev arkadaşımın üzerine ve buradan da yakında çıkacağım.
  • skooma  (18.04.17 13:52:24 ~ 13:53:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.