[]

lg g3 kapanıyor

telefon kendine kendine kapanıp açılıyordu. bu yüzden yeni orjinal batarya aldım. sorun düzelmişti fakat son 3 gündür telefon yine kapanmaya başladı ve şarja takmadan açılmaz oldu. lg g3'ü olup da böyle sıkıntı yaşayan var mı? nasıl çözülür bu sıkıntı? hard resert atmayı düşünüyorum.




 
ben olduğunda batarya değiştirmiştim, bir süre sonra yine olmuştu, yine batarya değiştirmiştim. 2-3 sene sonra g3'lerde ortaya çıkan bir problem. donanımhaberde başlığı da vardı hatta.


  • orange coffee  (17.04.17 15:01:12) 
kronik bir problem bu, anakart değişimi lazım. garantisine yollayın değiştiriyorlar. inşallah lg türkiye garantilidir, ben delta ya gönderip 3-4 ay beklemiştim. :)


  • piremses  (17.04.17 15:04:29) 
@piremses maalesef garantisi 2-3 ay önce bitti.


  • hononu  (17.04.17 15:06:00) 
ben 6 ayda bir batarya (yan sanayi) değiştirerek idare ediyorum. mevzu muhtemelen ana kart hatasından kaynaklanıyor. telefon bataryayı bozuyor.


  • zgrydn  (17.04.17 15:06:50) 
bu arada telefonu kullanmaya devam edecekseniz yan sanayi batarya takmanızı tavsiye ederim. takılan batarya da bozuluyor çünkü. zaten garantisi de bitmiş...


  • orange coffee  (17.04.17 15:11:24) 
bir daha lg alırsam. resmen pişmanlık.


  • hononu  (17.04.17 15:16:26) 
benim de başıma geldi, anakart değişimi dediler ve 600 TL istediler. gidip yeni bir telefon aldım, hatta iphone'a geri döndüm. 2 yılı geçmiş her tarafı eskimiş telefona 600 tl masraf mı yapılırmış.


  • vejeteryanvampir  (17.04.17 15:53:56) 
@vejeteryanvampir

ben de aynı şeyi düşünüyorum. yeni telefon bakınıyorum bu yüzden. hatta ios'u bir denesem diyorum da fiyatlar uçmuş gitmiş. napsam bilemedim.
  • hononu  (17.04.17 15:55:44) 
bende de öyle oldu. şarja takmadan açılmaz oldu, diğer türlü sürekli döngüye giriyordu. sonra pilden olduğunu söylemişti buradan birileri. ben de yedek pil aldım, düzeldi. ama bu sefer de %25-30'larda aniden kapanmaya başladı ve şarja takıp açtığımda şarj yüzdesi %40'larda gösteriyordu. hala da öyle. ben bu sebeple de garantiye vermek istedim, paralel ithalat olduğu için "kullanıcı hatası, yere düşürmüşsünüz." dediler garantisi sürmesine rağmen. ben de tüketici hakem heyetine dilekçe yazdım, onu bekliyorum.


özetle hard reset vs. hiçbir şey değiştirmiyor. telefonum da 32 gb sürümü olanından. ekran da sarardı üstelik.
  • m e b  (17.04.17 16:14:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.