[]

arabama arkadan çarpıp kaçan araç

merhaba. geçtiğimiz cumartesi trafikte arabama arkadan biri çartpı. 100% suçlu.
ben olduğu yerde bıraktım aracımı. adam biraz ileriye kenara çekti. indik. tutanak tutamadık, yoktu çünkü. fotoğraflar çekip polisi aradım. adam bu arada sigortam yok gel halledelim falan dedi. kabul etmedim. yarım saat bekledik. adam işim gücüm var dedi gitti.
polis 1 saat sonra geldi. durumu izah ettim. tutanak tuttu. salı günü karakola git dedi.
şöyle bir şey var, diğer arabanın plakasını aldım, arkadan fotolarını çektim falan ama önden çekmeyi düşünemedim. yakınlarda mobese de yoktu. adam ben çarpmadım orada öylesine durdum dese ne yapabilirim. çarptığına dair kesin kanıt yok çünkü.
bir de arabamı tamir ettirmeden önce bir bilir kişi veya exper e tutanak tutturmama gerek var mı?
cebimden ödeyip almak için adamın peşine düşmem gerekiyor. herife de sinir oldum. faizli maizli tazminatlı almak istiyorum. para yok çünkü, kredi çekeceğim belki de. az bir miktar değil. 5-6 bin lira tutacak.

 
ya ne olmus yani kendin odesen?

ben de bunu anlamiyorum ya biri bana carpsa arabadan bile inmem durup da. halla halla ya
  • postmodern rh  (17.04.17 15:47:54) 
Ne var adamın zararını da ödesen, biri sana hergün mü çarpıyor? Azıcık kıymeti olmasın mı? Ne kadar malım halla halla ya.

İlk yorum gibi. Sakın belli etme çekmediğini. Hatta çekmiş gibi davran.
  • bir ileti paylastim  (17.04.17 15:59:59) 
abi fazla amerikan dizisi mi izliyorsun ne yapıyorsun? faizli ve üstüne tazminat almak falan? arabanı yaptır buna şükret. adamın telefonunu almadın mı? onun arabasını da çekmedin mi?


  • pinkpeony  (17.04.17 16:03:02) 
extra postmodern de üzerine para ödesin bence, ne kafası yaşıyorsa.
çamura yatacak bir tipe benziyor belli etme yapabileceğin başka bir şey yok.

  • fasulyek  (17.04.17 16:05:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.