[]

balkon konuşması dahi yapıldıktan sonra

yasal yollarla, başvurularla, oy ve ötesi vb. platformların çabalarıyla hayır'a bir dönüş sizce ne derece mümkün haklı olunsa dahi ?
adamlar balkona çıkıp şovlarını yaptılar. herşey bitmedi mi ? böyle bir hataya düşmezler. :/



 
İmkansız. Biraz alakasız olacak ama 2011 YGS'de şifre skandalı ortaya çıktığında bilmem kaç milyon kişinin girdiği bir sınav için şifre yok denilmişti. Bu şekilde katılımın çok olduğu olaylarda pardon yanlış oldu demeleri pek mümkün değil bana göre.


  • dissendium  (17.04.17 01:34:56 ~ 01:38:14) 
hukukçu bir arkadaşıma sordum. zannetmiyorum dedi.
ulen dedim hukukçu adam zannetmiyorum diye cevap mı verir!?
hangi hukuk dedi. yarın görüşürüz dedik kapattık.
  • brakgn  (17.04.17 02:17:08) 
imkansız +1

aklıma mansur yavaş gelir..
  • kaputt  (17.04.17 09:28:41) 
imkansız +1

ülkede her şey hukuka uygun sanki de ysk'nın yaptığı ihlale mi karşı gelinecek? kaldı ki ysk'nın kararı iç yargıya kapalı. sadee yapılan itirazları değerlendirip kararını değiştirebilir. bunu da yapmayacağını adımız gibi biliyoruz.

her ne kadar acı da olsa rte'nin dediği doğru; atı alan üsküdar'ı geçti.
  • himmet dayi  (17.04.17 10:14:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.