[]

Plakasız arabayla gezmek?

Suç mudur? Aracı bağlarlar mı?

Aracın plakası devir işlemleri nedeniyle çıkmadı henüz. Cuma günü de çıkmayabilir. Cumartesi günü de karşıya geçmem gerekiyor. Bir takım evraklar var işlemlerle ilgili.

Bu haliyle, plakasız olarak gezmek sorun yaratır mı?

Teşekkürler.

 
Problem yasayabilirsin, arabanida baglayabilirler isterlerse. Cikmasan iyi edersin


  • mba38  (07.01.10 20:27:29) 
yaratır, ruhsat yanında olsa da yaratır. sonuçta aracın bir kazaya karışıp karşımadıığını, çalıntı olup olmadığını görevli memur bil(e)mez. zaten zam gelmiş, bilmem kaç para olmuş. iki, üç gün sık dişini.


  • scp  (07.01.10 20:32:46) 
ogs ye illa takılıcan hic girisme oyle bi maceraya. ebene atlarlar.


  • bryan fury  (07.01.10 20:48:11) 
G plaka varsa sorun olmaz, istersen istanbuldan ardahana git...
Komple plakasızsa aracına ve polisine göre değişir
Genelde emniyet otoparkına çekilmekle sonuçlanır.
  • semsipasapasajindasesibuzusesice  (07.01.10 22:02:37) 
devir işlemi 2. el araçlar için uygulanır eğer aracın 2. el ise yeni plaka çıkıncaya kadar eski plakayı almazlar yaptır trafik sigortanı kaskonu bin aracına, eğer araç daha önceden trafikten düşürülmemişse. yok eğer arac sıfır bayii satışlı bir araçsa plakasız trafiğe çıkmanın affı yoktur plakan çıkana kadar araç bağlanır. (nadiren de olsa bazı bölgelerde polislerin göz yumduğu görülmüştür) G (geçici) plaka sevk için verilen plakadır bir şehirden diğer bir şehire bile olabilir ama g plaka ile şehir içinde fink atamazsın onunda cezası asl plaka çıkıncaya kadar araçın bağlanmasıdır.


  • aganta  (08.01.10 00:50:00) 
eğer işini taksi ile halledemiyorsan, önce yaya olarak bir plaka basan yere git, plaka bastır sonra işini gör. 2 gün ama yakalanırsan sahte plaka işlemi yapılır.ama plakasız dolaşıp dikkat çekmez tabi.yakından dikkatli bakmak lazım plaka üzerinde damga olmadığını anlamak için.
basan yer bulamazsan özel mesaj at kadiköydekini tarif edeyim. 20 tl

  • jeanluc  (08.01.10 00:59:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.