[]

survivor?

kanallari gecerken gordum tv8 sanki paralel evrenden yayin yapiyor, survivor filan?

sonra aklima geldi oradaki insanlar oy kullandi mi? programi takip etmiyorum o konuya deginildiyse bilgim yok bilgilendirebilir misiniz pls?


 
sorunun onemli kismi aslinda o insanlarin oy kullanip kullanmadigiydi.


  • in vino veritas  (16.04.17 20:11:43) 
yanlis biliyor olabilirim de o ulkede oy kullanabilmesi icin yerlesim izni filan gerekmiyor mu?


  • in vino veritas  (16.04.17 20:19:54) 
oy kullanmadılar.


  • himmet dayi  (16.04.17 22:52:51) 
oradakiler oy kullanmadılar, kullanamadılar. çok da umurlarında olduğunu sanmıyorum.

tv8'e gelince, abicim her kanalın ayrı bir yayın politikası var. ülkede seçim var diye komple magazin üzerine kurulu bir kanaldan da seçim yayını bekleyemeyiz. kanalda haber bülteni bile yok. o bir eğlence kanalı. 24kitchen var mesela, yemek kanalı. şimdi adamlar çıkıp seçim yayını niye yapsın, kanal sadece yemek üzerine yayın yapıyor. zaten show tv falan da normal yayınlarına devam ediyorlar, sadece kenarda bantlar geçiyor. yandaşlar+haber kanalları full seçim yayını yapıyorlar.
  • kibritsuyu  (16.04.17 23:10:52 ~ 23:10:59) 
inanilmaz gercekten. milletin kaderini belirleyecek bir secim var ortada, bu adamlar ve yayin ekibinin tamami keyfi sebeple oy kullanmiyor. bu isin bi cezasi var sonucta, alenen suc islemis oluyorlar. acun bey(!)in de bu konuda ses cikarmamasi ve bunun bu kadar ustunde bile durulmuyor olmasi gercekten cok ilginc.

cikti konusuyor ekrana biyiklinin biri. neyse.
  • in vino veritas  (16.04.17 23:14:39) 
çok da inanılmaz değil, yayın ekibinden türk olanların bir uçağa atlayıp oy kullanıp dönmesi çok zor değil. acun denen adam her hafta gidip gidip geliyor. zaten adada ekipten görevli olanların çoğu da yerli.

survivor başladığında henüz referandum kararı alınmamıştı. anayasa görüşmeleri meclis'te idi. bunlar gittikten sonra çıktı referandum olayı. yurtdışında yerleşik olmadıkları halde uzun süre konaklayanlar için uygulama nasıldır bilmiyorum ama bu yarışmacılar o pozisyona düştüler. sanmıyorum ama belki seçim tarihi açıklanmadan önce çıkış yapanlar ve uzun süre kalacaklar için de konsoloslukta kullanma gibi bir durum vardır.
  • kibritsuyu  (17.04.17 08:45:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.