[]

Kemoterapi ilaci ve bitkisel ilaclar

Arkadaslar, ilk 6 kürlük olan kemoterapi ilaci her hastanede ayni dimi? Bir de larin icine yayilan kanser karinda sislik yapiyor. Immunat markasi herkese umut vaat ediyor doktorlar da oneriyor. Simdi ribes(isgin otu) kullanmaya basladik.Bu markanin bir de aylar once zerdecal, zeytin yapragi, uzum yagi, ayni safa ve enginar yapragi sivi ekstraktlari aldik ama annem mide kanseri oldugu icin duzenli kullanamadi.Simdi daha duzenli kullaniyor. Var mi bu tur seyler kullanip fayda goren?




 
Herkes için aynı değil. Kemoterapi ilaçlarıyla etkileşmediğinden emin olun, kendi doktoruna sorun. Vücuttan hızlı atılmalarına sebep olup etkisini azaltabilir.


  • Lim5  (16.04.17 16:45:38) 
Ben tedavi olurken doktorlar tatlı bir şekilde uyarmıştı, "alternatif tıp denemek istiyorsanız deneyin ama ilaçlar dışında kullanacağınız bu otlar vs. ile karaciğeri biraz daha yoracaksınız bilginiz olsun".

Benim yaşayarak gördüğüm ise, kanseri siz tedavi etmeye çalışmayın bunu zaten kt + rt fazlasıyla yapıyor. Sizin yapmanız gerekense diğer hastalıkları önlemek. Biliyorsunuz kan değerleri düşük olduğu için çok hassas oluyor hasta ve küçük bir hastalık büyük sonuçlara yol açabiliyor (ayrıca kt'den sonra aşıların falan bi anlamı kalmıyor).

-Hastalığı uzaklaştırmak içinse, Hastayla yakın temas mümkün olduğunca az olsun ziyarete gelen "ayyy canım" diyerek öpmesin, giderken görüşürüz deyip yanaklarından öpmesin temas istiyosanız illa tokalaşın.
-Yanına okuldan, işten, sokaktan geldiğiniz anda gitmeyin üstünüzü değişin(herkes, misafir de olsa gelmeden söyleyin yanlarında bi parça kıyafet getirsinler), mümkünse dışarıdan gelir gelmez banyo yapın.
-Yemek konusunda problem var mı bilmiyorum ancak akyuvar sayısı fazla azaldığı için onların üretimini sonraki rt'ye kadar artırmaya bakın(kemik iliği, kemik suyuna yemek çorba vs.), mümkünse yemeklere tabaktayken buğday ruşeymi dökün bir parça(sulu yemeklere yakışıyor).
-etleri düdüklüde uzun uzun pişirin(pamuk gibi olsun), yeşilliği iki kere sirkeli suya koyun, kabuklu meyvelerin kabuklarını biraz daha derinden kesin.

Diğer hastalıkların gelmesini önlerseniz tedavi daha rahat bitecektir. kt zaten her şeyi yok ediyor kandaki, başka bir şeye gerek kalmıyor..

Biraz haddimi aşarak sorudan fazlasını söyledim ancak dayanamadım, yanlış anlamayın lütfen.

Bu arada bildiğim kadarıyla, tedavi şemaları sabit, ancak doktor hangi tedavi tipini seçti bilmek gerekiyor, bazen birden fazla tedavi şekli olabiliyor hastanın durumuna göre.
  • rastocasdelay  (16.04.17 19:09:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.