[]

oy ve ötesi - aplikasyon - nedir?

selamlar,

oy kullanamayacağım için kendimi biraz suçlu hissediyorum zaten.
:/

kürt ırkçısı ve siyasal islamcı olmayan insanlardan özür dilerim.

oy ve ötesi bi app çıkardı sanırım. ne yapılıyor orada? ne yapabilirim uzaktan?

mersi.

 
Akşam sandıklar açılmaya başlandıktan sonra, OvO internet sifesinden t3 sistemine girip, insanların fotoğraflarını atacakları sandık tutanak raporlarını sisteme girebilirsiniz.

Teşekkürler,
  • archmage mahmut  (16.04.17 00:14:02) 
Oy neden kullanamiyorsunuz? Eger turkiye'deyseniz secim bittiginde herhangi bir okula gidip vatandas olarak oylarin sayimini izleyip, sayim bittiginde her sinifin kapisina asilan secim sonuc tutanaginin resmini cekip ilgili uygulama araciligiyla siteye yukleyebilirsiniz. Boylece aciklanan sonucla siZin gonderdiginiz sonuclari karsilastirabilirler (sisteme dogru girip girilmesigini) bu da cok onemli zira itiraz suresi cok sinirli. Tavsiyem ilgi duydugunuz partiyi arayip nerede ihtiyac oldugunu sorun. Ayrica musahit olabilirsiniz hala, evet hala olabilirsiniz.


  • kassiopeia  (16.04.17 00:14:47) 
@kassiopeia

tr'de değilim. bulunduğum ülkede de oy kullanımı gerçekleştirilemiyor. dolayısıyla önerdiklerinizi de yapamam. bu yüzden UZAKTAN ne yapabilirim diye sordum sadece online olarak.
  • nigeo  (16.04.17 00:16:52) 
Pardon ben oy kullanamayacaginiz icin sanki digerlerine oy kullanmak disinda nasil yardim edebilirim gibi anladim. O zaman evet girilen oylarla tutanaklari karsilastirin zira o zaman da cok yardima ihtiyac oluyor cunku itiraz suresi cok kisa.


  • kassiopeia  (16.04.17 00:20:05) 
app tr'de olanlar için.

önceki seçimlerde veritabanına gönderilen tutanak resimlerindeki partilerin oy dağılımlarını manuel olarak girme işi yapılıyordu. resmi bir duyuru görmedim muhtemelen bu seçimde de(evet-hayır şeklinde) tutanak resimleri toplanmaya başladıktan sonra yine bu şekilde bir şey yapılır. twitter'dan takip edersen kesin duyururlar.
  • doxanikee  (16.04.17 00:20:35 ~ 00:21:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.