[]

Elma sirkesi

Elma sirkesi ile zayıflama konusunda ne düşünüyorsunuz? Yağ yakıcı derken diğer yandan bir sağlık sorununa yol açar mı diye düşünüyorum. Bu şekilde kilo kaybeden birini tanıyor musunuz, etkili olup olmadığını öğrenmek için soruyorum.




 
Yağ yakıcı bir özelliği yok. Psikolojik etkisi vardır ancak.

Asit olduğu için, ve miden zaten yeteri kadar asit ürettiği için, sindirime etkisi yok.

Karbohidrat emilimini azaltıyor olabileceğini iddia eden birkaç küçük araştırma var sadece. henü sonuçlar güvenilir değil.

"Proteinlerin çözülmesini kolaşlaştırıyor" gibi şeyler gerçeği yansıtmıyor, midenin kendi asiti yapıyor o işi.

"sindirimi hızlandırıyor, yağlar emilemeden atılıyor" da gerçekçi değil, mide asitinden itibaren o yağlar zaten çözünüyor. "yağlı ishal" diye bir şey olmadığına göre, ne kadar hızlı sindirirsen sindir, yağ emilimi değişmiyor.

"Yağ yakıcı" etkisine dair en ufak araştırma yok zaten, çünkü asit olarak kana karışma gibi bir ihtimal yok.

Bağırsak florasını etkileyip kilo vermeyi hızlandırma ihtimali var, ancak bu konuda hiçbir bilgi yok. "bağırsak florası" ile "obezite - kilo kaybı" arasındaki bağlantının ortaya çıkmaya başlaması zaten 2015 civarı. Sirkenin bu konudaki etkisi hakkında bilgi sıfır.

Özetle, sirkenin kilo kaybındaki faydalarının tamamı söylenti ve kişisel tecrübe aracılığıyla yayılmış bilgiler. Zaten kilo vermek için sirke içme noktasındaki kişiler diğer yediği içtiği şeylere de dikkat ettiği için, sirkesiz de kilo veriyorlar.

Duble iskenderin yanında sirkeli salata yiyip kilo veren yok.
  • harzem  (15.04.17 23:39:54 ~ 23:44:46) 
Yağ bir enerji kaynağıdır, bu enerjinin harcanması için bir hareketin olması gerekir bilimsel olarak. Yani o hareketin neticesinde o yağlar enerji olarak kullanılır ve yanar. Hareket, gerçekleşebilmek için enerjiye ihtiyaç duyar; enerji de kullanılabilir olmak için, harekete ihtiyaç duyar. Hareket olmazsa, enerji de harcanmaz; enerji olmazsa, hareket de olmaz. Şimdi sen ancak bir hareket neticesinde kullanılan ve yakılan bu yağları, elma sirkesi içerek de yakabilir miyiz diye soruyorsun. Yakamazsın.


  • angelus  (15.04.17 23:48:18) 
aynı zamanda ekşi olduğu için de iştah açar.


  • attirmayin makedonun kafasini  (16.04.17 01:06:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.