[]

Ne kadar da kötü bir durum ..

Siz birini beğenirsiniz o sizi beğenmez ..Sizi biri beğenir siz de onu beğenmezsiniz :))

Tam olarak yaşadığımız bu şey hep böyle midir ?


 
Hep böyle değildir. Benim şimdiye kadar beni beğenmeyen bir insanı beğenmediğim hiç olmadı düşünüyorum, evet olmadı. Hatta galiba genelde beni beğendiğini, ilgisini hissettiğim insanları beğeniyorum. Öyle benle hiç ilgisi olmayan bir insan dikkatimi çekmiyor yakışıklıysa yakışıklıymış deyip geçiyorum. Ama benimle ilgilenen bir insan dikkatimi çekince aa bu ne kadar yakışıklıymış farkında değilmişim durumu oluyor. Çok iyi bir huy tavsiye ederim :D


  • pastörizesüt  (15.04.17 17:26:45 ~ 18:50:04) 
ismail yk ya katiliyorum ve arttiriyorum


  • tiredpanda  (15.04.17 17:38:23) 
pastörizesüt +1

beni beğenip benim beğenmediğim olmamıştır hiç ama benim beğendiğim kimse de beni beğenmedi shdkah. hatta beni beğendiyse bile ben beğenince beğenmemeye başladı. bu nasıl denklem amk?!
  • isimsiz uye  (15.04.17 18:32:30) 
benim beğenip de karşılık alamadığım kimse olmadı.
beni beğenenlerden tipim olmamasına rağmen "beni beğendiği için beğendiğim" yani bir şekilde ilgi duyduğum insanlar oldu ama.

kadınlar için karşıdakinden ilgi görmek çok önemli.
adam ruhunu okşarsa, kaşına gözüne pek bakmıyorsun.
baksan da otomatikman hoşuna gitmeye başlıyor zaten.
hilkat garibesi de olmamalı tabii, ama olsa bile kendini bu yöntemle sevdiren erkek de çok fazla.
  • blatta hiberna  (15.04.17 18:45:44) 
ismail baba doğru demiş. son dört gönül ilişkimde ikisini ben beğenmedim, ikisi de beni beğenmedi :) ve bu maalesef uzunca bir zamanı kapsıyor.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (15.04.17 20:25:07) 
ben de böyle bir şey yaşamadım. Karşılıklı beğeni ya da karşılıklı yoğun hisler(sevgi dışındaki hisler, hayranlık, tutku gibi) her zaman iyi sonuç vermiyor, hatta bazen çok sorunlu ilişkilere yol açıyor. Bence önemli olan karşılıklı sevgi, saygı, ilgi; klişe ama bence doğru olan bu.


  • cikis yolu  (15.04.17 20:31:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.