[]

türknet

Selam dostlar türknet vdsl'e geçeyim diyorum şu an adsl kullanıyorum telefon hattı var kablolar bağlı. Sorum şu ki türknet kabloyu ankastreye kadar getiriyor ev içi için müşteri kendisi elektrikçi çağırıyor deniyor müşteri hizmetleri alt yapısı hiç olmayan binalar için böyle olduğunu söyledi acaba bende de böyle mi olacak. Kullananlar bilgi verebilir mi




 
doğru olması lazım. ofiste telefonlar turknet. sokaktaki kutuya gelen kabloya kadar bakıp kutunun içine müdahale edemediklerini iddia edip geri döndüler. ki hasarın nerede olduğunu da görüyolar yani kutunun içinde. turk telekom altyapısı olduğu için müdahale etmeleri yasakmış. kendimiz yaptırdık.


  • elorelia  (15.04.17 14:24:51 ~ 14:25:13) 
ben geçenlerde adsl bağlattım. evet ankastre kutusuna kadar getiriyorlar, kutu bağlantısını da yapmadılar bende. kendim bağladım.


  • icim urperiyor  (15.04.17 14:25:13) 
o adsl-vdsl işi de sıkıntılı olabiliyor, türk telekom portu öncelikli kendilerine ayırıyormuş falan. biz vdsl'e başvurduk türknet'e adsl geldi. önceden de adsl'ydi. sürekli bir porttur gidiyor.
donanımhaber'de baya tartışılıyor bu konular, fikir edinmek açısından bir bakın derim. hiç problem çıkmama ihtimali de var tabi. şans biraz galiba.
her şey bağlıysa, telefon vs. geçiş işlemi için sizin yapmanız gereken bir şey yok, adsl-vdsl olayı da santral kutuda değişiyor galiba, türk telekom yapıyor sanırım. yaparlarsa tabi. sinirlendim yine :)
  • passion rules the game  (15.04.17 14:46:55 ~ 14:47:55) 
Az önce türknet'i aradım. Mevcut tesisatınız üzerinden bağlanacaksınız yapacağınız kablo işlemi yok diyor ev içi kablo bağlama işi ev içi tesisatı hiç olmayanlar için diyor ama emin olamadım türk telekom Tahaaütsüz Vdsl paketine geçsem de ev içi alt yapıyı da onlara yaptırıp 1 ay sonra mı türknet'e geçsem diyorum.


  • costgrande  (15.04.17 15:15:53) 
ben daha dün geçtim türknete hocam, dedikleri doğru :)
ev içi tesisat varsa evet siz bir şey yapmıyorsunuz. telefona şifre geliyor modeme onu giriyorsunuz o kadar ttnet'inkini silip.
vdsl için de altyapı özelinde bir şey olduğunu sanmıyorum nitekim kutudan size yine bakır kablolar ile geliyor. santral kutusuna kadar fiberoptik. çakma fiber bir nevi vdsl dedikleri :)
  • passion rules the game  (15.04.17 15:58:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.