[]

Kadınların memesi neden erotik sınıfına giriyor

Tahrik ediyor demeyin o zaman erkeklerin kasları da sansürlensin halbuki millet saklamasa kimsenin dikkatini çekmez o kadar. memeyi saklamanın mantığı nedir hem. erkekler niye saklamıyorlar. Özellikle bikini giyen kadınlar hani çıplak dolaş demiyorum ama madem o kadar soyundun memelerini saklama bari. çok komik duruyor. zaten çoğu türk kadınında büyük meme yok sallanmaz öyle. Hadi bikinisinin altını çıkarması cinsel organını göstermesi açısından doğru değil. çünkü o bölge genital bölge. yani açıkta olması sağlık açısından doğru değil. hem kadın erkek eşitliği deyip erkekler gibi özgürce meme açmamak saçma değil mi.




 
memelere özgürlük akımı gelse de rahat etsek cidden, sütyen giymekten kanser olduk yaz kış.

daha önce şöyle bi duyuru açmıştım.
www.eksiduyuru.com
aynı fikirde kimseyi bulamadım. daha dudağı cinsel araç olmaktan çıkaramadık, kaldı ki meme yani.
  • elorelia  (15.04.17 11:57:06) 
çünkü azdırıyor aga.

yeni seks bile yapsam meme görünce hareketlenme oluyor.
  • merak ediyorum  (15.04.17 12:03:22) 
@merak ne yani biraz şişik olunca çok mu tahrik ediyor insanı. şişman erkeklerden bazılarının bazı kızlardan daha dolgun memeleri var ama onlar gösterebiliyor. Dedigim gibi gizli olduğu için ilgi çekiyor bence.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (15.04.17 12:05:28) 
@elorelia+11111111111111

No bra day olmali.
  • bir3iki7  (15.04.17 12:06:59) 
evet tahrik ediyor. avuçladığımı falan hayal ediyorum. ohş.

meme içgüdüsel olarak erkeğe hep çekici gelmiştir. freud dayı daha iyi bilir neden olduğunu. cevabı yanlış yerde arıyorsun.
  • merak ediyorum  (15.04.17 12:11:26) 
açıkçası ben kapalı durmaları taraftarıyım. hayal edilen daha değerlidir. diri meme oranı tahminimce %30 falan olur. hayattan soğutmayın lan bizi.

edit: biz erkekler/insanlar nasıl varlıklarız bilmiyorum. örneğin plajda kadınları mayo ile görünce tahrik olmuyorum ya da kanıksıyorum ama aynı plajda mini etek seviyesinde şal takmış kadına gözüm kayıyor hemen.
  • orijinal nick bulamadim  (15.04.17 12:12:22 ~ 12:14:37) 
abi memeyi geçtim de dudaktan öpüşerek selamlaşmak nedir ya? millet artık birbirine dokunmadan uzaktan selamlaşma derdinde adamlar nasıl daha yakınlaşsam diye bakıyor. git babaanneni öp dudağından çok meraklıysan.

yanaktan öpüşmek bile zul geliyor mahmure teyzenin dudağını öptürecekler adama.
  • bohr atom modeli  (15.04.17 12:13:23) 
arkadaşlar gerçekten çok saygılı insanlarsınız, gözlerim yaşardı.


  • elorelia  (15.04.17 12:22:53) 
memenin kendisi erotik değil ki, zaten çoğu da şekilsiz eciş bücüş oluyor. (hanımlar alınmayın) memeyi erotik hale getiren bilinmezlik duygusu. ben kadınların böyle büyük kozu bırakacağını da zannetmiyorum.


  • keçeli kalem  (15.04.17 12:45:03) 
mahremiyetin ve gizliligin olmadigi bir durumda tahrik olunacak sey kalmaz ki. Tercih etmem sahsen bu durumu.
ciplaklar kampindansa bikinili kadinlarin oldugu kamp daha cekici mesela.
Keceli kalem +1
  • yons  (15.04.17 13:27:55) 
Çünkü bütün insanlar meme emerek büyüdü, onunla ayrı bir bağı var.

Meme kadınlara da çekici gelir, itiraf etmediklerine bakma.

İşte bunlar hep Freud.
  • yirmisantim  (15.04.17 14:19:52) 
Hiçbiriniz soruma cevap vermemişsiniz. Ben zaten kapalı olduğu için ilgi çekiyor diyorum bırakınız açsınlar bırakınız göstersinler ki insanlar olağan karşılasın erotik olmaktan çıksın diyorum.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (15.04.17 19:35:33) 
Desmond Morris diye bir adamın The Naked Ape kitabında bununla ilgili birtakım teoriler, açıklamalar vardı. Hayvanlarda en doğal cinsel pozisyonlar hamilelik olasılığını maksimize edecek şekilde gelişmiş. Örneğin, kedilerde biri diğerinin üstüne çıkıyor, diğeri altta kalıyor tamamen. Şempanzelerde ise birleşme arkadan gerçekleşiyor. Bu yüzden de en çekici kıçı olan maymunu hamile bırakıyorlar. En çekici kıç da çıplak ve kırmızı kıçlı olmak. Bu evrimsel bir sonuç.
(Korkunçlu görsel)
img.buzzfeed.com
Maymunlarda seks sırasında o dişinin kıçı daha çok uyarılarak büyüyor ve kan akışı nedeniyle de daha çok kızarıyormuş.

İnsanlarda ise hamilelik olasılığını en yüksek hale getirecek olan ve en doğal pozisyonlar misyoner gibi yüz yüze olan pozisyonlarmış. Tabii, bu doggy style'ın doğal olmadığı anlamına gelmiyor. Çeşitli şekilde eğilsek ve bükülsek önlü arkalı pozisyonlar da hamileliği arttırabilir ama en doğal pozisyon dediğimiz bir yandan hamilelik şansını köklerken diğer yandan sağlığa ve doğal duruşa en yakın olma pozisyonları. Bu pozisyonlar çoğunlukla yüz yüze olan pozisyonlarmış amacımız üremek ise. Maymunlardaki kıç büyümesi ve kızarması, uyarılmasının insanlarda pozisyon yüz yüze değiştiği için iki karşılığı varmış. Biri vulva ama o da karşıdan o kadar görünmediği için dikkat çekici değil. Sonuçta vulva bir maymunun kıçı kadar kocaman olmuyor. Haliyle erkeğin ilgisini birleşmeye yakınken daha da büyüyerek dikkatini çekecek, üreme isteğini arttıracak bir yerler lazım. O da tam olarak meme imiş. Büyük memenin 'Bu iyi besler benim çocuğu, türümün devamını sağlar' hissi dışında bir de 'Meme kocaman olmuş, demek ki sevişiyor bu. Uu beybi' diye bir seks çağrısı yapma durumu da varmış. Aynı yanaklarımızı allıkla kızartmamızın aslında yanaklardaki orgazm kırmızısının bir taklidi olarak ortaya çıkması ve aslında onun bir yansıması olması gibi. Dolayısıyla, kadınların alt kısmı örtmesi ile birlikte üst kısmı örtmesinin sebebi buymuş.

Tabii örtmesek kimse merak etmez ve sallamaz. Kısa bir süre sonra memelere de alışılır.

yirmisantim'in dediği Freudsal, oral dönemde sorun yaşayanların memeye daha çok önem vermesi iddiası da var.
  • aychovsky  (15.04.17 20:04:28) 
ben bacakçı adamım.
kadın memesi bildiğin yağ torbası.
zaten göze güzel gözüktüğü zamanlar kısa bir dönem
sütyen giyilmezse sarkma erken başlayacağından bu dönem iyice kısalır.
pişman olursunuz.
bkz: afrikadaki bağzı kabileler.

bir kız arkadaşımızın anlattığı hamamda bağğzı teyzelerin memelerini omuzlarına atıp altını temizlediği ifadesi de ayrı bir korku objesi.
  • supermatik  (15.04.17 20:22:05 ~ 20:24:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.