[]

Upper inter- Advance birisi Toefl'den kac aliyor calismadan?

Arkadaslar,
4 senedir Ingilizce egitim veren bir okulda okuyorum, ama Ingilizce'm mukemmel degil, bence upper-inter'imdir, belki biraz da advance'e yakinimdir.

Simdi hic calismadan toefl'e girsem kac alirim sizce ortalama? Bir de onumde 4 ay var aslinda, siki calissam, bu toefl denen sinavin biraz taktik bilmek oldugunu da hesaba katarsak 110 gibi bir puan almam cok hayal alemine ait bir durum mu?
Hayir seviyenle cok ilgilidir, calismana bakmaz derseniz, bu saatten sonra grammer kitaplarindan grammer calisamam sanirim, ne olacak halim?

110'a ihtiyacim var, 4-5 ayim var, evet!

tesekkurler.

 
ben 108 almıştım 2014'te sınava girmeye karar verip çok çalışma imkanı olmadan ilk fırsatta girerek.


  • ron dennis  (15.04.17 00:27:14) 
advanced'a advance diyorsan garanti intermediate seviyesindesin. 100 alirsan op de basina koy.


  • alperz  (15.04.17 03:53:21) 
2 ayri dil kursunun sinavina girdim advance ciktim. ben de advance diye soyluyordum.


  • mayeskuel  (15.04.17 11:10:08) 
Eğer istediğim puanı alamazsam, ekşi duyuru ve ekşi sözlük'te insanların sorulara cevap verme yerine buldukları hatalar üzerine gitme, buldukları hatalar üZerinden yaratıcı yorumlarda bulunmaları ve onların bilinçaltları üzerine master yapmayı düşünüyorum :)
Hatta bence doktora konusu bile olabilir. @alperz teşekkürler o yüzden, sürekli konumla ilgili veri topluyorum

  • damba  (15.04.17 11:18:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.