[]

Kelliğe alışmak

Nasıl oluyor bu iş? Genç yaşımda gelip can evimden vurdu beni. 3 senedir geliyorum diyordu, saç serumları vs. modern tıbbın imkanlarını kullandım ama olmadı. Önler açılmakta beraber tepe fena durumda, ektirme falan da olmaz sanırım bu durumda. Siz ne yaptınız, kazıtıp ya da çok kısaltıp öyle mi kullanmak daha iyi olur?




 
valla bir araştırma vardı, kellikten kurtulmaya çalışıp erteleyenler, kendini kabullenip öyle bırakanlardan daha mutsuz oluyormuş.

kısaca kendinle bütünleş, kabul et daha mutlu olacaksın.

biraz açılınca ektirirsin. bende dökülme olmadı ama dökülse ektirirdim.
  • kurnaz  (14.04.17 23:14:37 ~ 23:15:08) 
yüzün orantılıysa kazıt ya da üç numara yoksa ektirmeye bak..


  • redeath  (14.04.17 23:15:26) 
kadınlar kel erkekleri çekici buluyormuş
kingofwallpapers.com

şaka bir yana bilmiyorum bu ne kadar doğru da ben de alnım açılıyor dökülüyor gibi hissediyorum, babam, dedem, dedemin babası hepsi kel :/

neyse toppik diye bir şey vardı, iyice dökülene kadar onu kullanabilirsiniz belki. sonra da ektirme olabilir.

www.dietsinreview.com

videoları falan da var
  • senolll  (14.04.17 23:23:06 ~ 23:23:46) 
Benim arkadaşım vardı onun da seyrelmişti. Sonra kazıttı falan güzel bir imaj yaptı kendine. Çok da takma bence.


  • begin again  (14.04.17 23:25:41) 
yaş kaç? sakallar nasıl gür mü? benim saçlar dökülmüyor da köseyim.


  • black mamba  (14.04.17 23:29:15) 
3 numaraya vurdur kafan rahat etsin


  • KaraSakall  (14.04.17 23:30:07) 
sorunun kendini beğenmemek mi? yoksa seni beğenmeyecekler korkun mu?

sorunun kendini beğenmemek ise eğer sen kendini toplumun sana empoze ettiği yakışıklılık güzellik algısına göre mi yargılayacaksın? Televizyonlarda, medyada vs. o tüm kitle kontrol araçlarında hep erkekler saçlı diye mi kendine kelliği sorun ediyorsun yoksa? Kel ol ne olacak ki ? Tam tersi ne kadar örnek var biliyorsun değil mi? Kendi beğenini dışardan aldığın bir kritere göre yargılama..Takma bu kadar.

sorunun seni beğenmeyecekler korkusu ise eğer seni sadece dış görünüşündeki bir şeyden dolayı beğenmeyecek insanlar için mi kendini üzüyorsun? Bırak seni bu şekilde beğenecek bir çok insan da var inan bana. Ayrıca kendine kendinin de beğeneceği bir tarz yapıp yine iyi hissetmemen için bir neden yok ki? Birileri seni kabul edecekse daha derin şeylere önem versinler ve seni olduğun gibi kabul etsinler.
  • qazaqwsx  (14.04.17 23:32:13) 
Protez saçı araştırabilirsiniz.


  • tahin pekmez yoğurt  (14.04.17 23:42:43) 
Kirli sakal + haftada 1-2kez ustura ile 12yıldır yaşıyorum. Mutluyum. Keşke hiç saçım olmasaymış o derece.


  • oligomer  (14.04.17 23:55:12) 
kel olacağımdan değil ama bana en çok giden saç 3 numara olduğu için son 7-8 senedir böyle yaparım.

berbere gittiğim senelerde saç kesimi standart 5 liraydı. bir gün başka bir mahalle arası berbere gitmek durumunda kaldım. 3 numaraya 10 lira aldı; o kadar gücüme gitti ki hemen tansaş'a girip bir saç kesme makinesi aldım 12.90'a, hiç unutmam. o günden beri kendi saçımı kendim keserim. 2007'den beri.

bu arada tabi tepelerden ve uçlardan açılmalar başladı hehe.
  • chezidek  (15.04.17 01:04:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.