[]

Aral Game fiyatlara neden mudahil oluyor?

Ara satıcı bir yerin kendi fiyatını belirledikten sonra diğerlerinin fiyatına neden karışır, hayır buradaki çıkar ne, sen zaten satmışsın satacağını, ayrıca tekel durumundasın, senden almayıp başkasından alacak durumları yok.




 
"Sen zaten satmışsın satacağını"

Başkalarının fiyatlarına müdahale etmese bu cumleyi kuramıyor olacaktın.
  • rucka boji  (14.04.17 19:48:50) 
Mesela iki tane dukkan dusunelim, kiralari vs ayni birincisi 10 kisi calistiriken digeri 20kisi calistiryor mallari da araldan aliyorlar.100 liralik mali birinci dukkan 110liraya satsa kar ediyor ikinci dukkan ise 120liraya satinca.e bu dukkanlara erisim cok kolay sen alici olsam hangisinden alirsin.birinci dukkan bu sekilde piyasanin %95ine hakim oldu, e diger dukkan napacak.daha aralin urunlerini alip satmayacak, satamiyor da zaten.bu durumda aral icin ne oldu iki farkli alicisi varken bir aliciya dustu.onun yerine aral %10luk indirimden baska indirim yapamassiniz diyip fiyatlara mudahale ediyor, o zaman satin alicak kisi fiyata degil de burda daha iyi ilgileniyorlar, buranin dukkani daha guzel burdan aliyim vs olayina giriyor.aral da alicilariyla yoluna devam ediyor, olan satin alicak kisiye oluyor.


  • valkin rockefeller  (14.04.17 20:10:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.