[]

spor salonu + yüzme

bir salonda body building olayına başlayacağım. amacım göbeği yok etmek ve biçimsiz vücuda olabildiği kadar biçim vermek. özellikle göğüs sırt omuz yok gibi bir şey. kollarım da çok ince.

başka bir kurumda da yüzme dersleri alıcam.

şimdi sorum şu ki bunlara başlamadan önce evde bir hazırlık dönemi geçirmeli miyim?

evde 2 x 5kg dumbell var.

bunun dışında mobil fitness uygulamasını da kullanabilirim.

temel olarak kollarımı mı güçlendirmem gerekiyor?

 
hazırlık dönemine gerek yok ama,
1-başlangıçta kendini çok zorlama, bitirme.
2-bu iki sporu aynı güne denk getirme. haydi oldu da denk geldi, önce ağırlık çalışma.
  • filteria  (14.04.17 18:34:29) 
şınav. adam akıllı 20 şınav falan rahatça çıkarabilecek duruma gel. normal push up, china push up, diamond push up... plank yap. kendini geliştir. hazırlık dönemi geçirmek iyidir. ama bunu kendi vücut ağırlığına hakim olarak o yönde hareketler yaparak geliştir. dambılı falan salonda çalışacaksın zaten. hazırlık döneminde gerek yok.


  • fyodor fyodorovic  (14.04.17 18:34:41) 
Body için yazıyorum;

Önce youtubedan kendine bir başlangıç seviye full body programı bak. Isınmak için streching veya küçük ağırlıklarla ısınma yapabilirsin. Isınmayı ihmal etme ki spor hayatın başlamadan bitmesin. İlk 3 ay her ay programını değiştir sonrada split bodye geçiş yapabilirsin aldığın sonuçlara bağlı olarak. Beslenme de çok dikkat et bro.
  • herseysoyledigimgibioldu  (14.04.17 18:35:54) 
ikisini aynı gün yaparsan ekran kararır. ben ikisinide yapıyorum 1 senedir. her ikisi içinde dambıllarla şu hareketleri yapabilirsin.

www.youtube.com
  • xu  (14.04.17 19:03:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.