[]

yol bisikleti

yol bisikletinden anlayanlardan tavsiye isteyecegim.

oncelikle ilk yol bisikletim olacak ve sadece bir kac sene, haftada 1-2 kullacagim bir sey olmasini istiyorum.

disk fren olsun istemiyorum, normal v fren tercihimdir. cok agir olmasin, 11 kilo maksimum gibi dusunelim.

carbon alacak kadar param yok malesef, butce icin 300 Pound diyelim limit, biraz da esneme payi olsun. onun disinda bisikletten cok anlamadigim icin gerisini size birakiyorum.

referans olarak da asagidaki 2 siteyi suraya koyayim.
alacagim yer ingiltere/irlanda olacak, asagidakilerden farkli siteler varsa tavsiye alabilirim.

www.halfords.ie

www.halfords.com

tesekkurler :)

 
www.merlincycles.com
www.chainreactioncycles.com
www.evanscycles.com

aynakol ve rublenin ölçüleri "insancıl" olsun (50-34, 11-27/28 gibi) ve aynı fiyatlarda daha iyi donanıma sahip olan bir bisiklet varsa onu alın.
  • filteria  (14.04.17 15:24:29) 
3 sitedeki en ucuz yol bisikletleri bile butcemin disinda.
yine de tesekkurler

  • ekyil  (14.04.17 16:03:37) 
decatlon'a bak derim, o bütçe -tr'den kıyasla bakıyorum- yol bisikleti için az. ben burada başka modelini kullanıyorum, hiç üzmedi diyebilirim. linkini de bırakayım, www.decathlon.co.uk


  • doxanikee  (14.04.17 16:43:19) 
Triban 500 butce icerisinde gibi gorunuyor.
Ne dersiniz bu bisiklet icin?

  • ekyil  (14.04.17 19:20:49) 
btwin kullandım. ilk yol bisikletim olmasına ve hunharca özensiz kullanmama rağmen taş gibi dayanıklı çıktı.

alınır yani, iyidir.
  • filteria  (14.04.17 21:03:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.