[]

Kadıköy'de yemek/içmek?

Merhaba herkeslere;

Sevgilimle hafta sonu öğlenimizi Kadıköy'de yemek yiyerek değerlendiriyoruz ben öğlene dek çalıştığım için. Amma velakin birkaç yer dışında Happy moons'tan başka bir yere gitmedik desem yeridir. Bakıyoruz bakıyoruz, "eaah bildiğimiz yer olsun" diyerek direkt buraya giriyoruz. Artık alternatifimiz olsun istiyoruz. Yarın yine aç aç o kalabalıkta restoran aramak istemiyorum ben de.

Şöyle çok uçuk fiyatları olmayan, yemekleri güzel, rahatça sohbet edebileceğimiz, kahvemizi içebileceğimiz yerler önerir misiniz lütfen?

Edit: Fiyat aralığı ne olur iki kişilik yemeğin misal, bunu da eklersek fena olmaz.

Teşekkürler şindiden.

 
Özgür Şef ve Kassap var Moda'da. Bunun dışında Çiya var güzel. Kadıköy'deki Happy Moons'u ben sevemedim bir türlü. Aida var çok seviyorum mutlaka gidin.


  • vedatchilipeppers  (14.04.17 13:01:30) 
rexx'e gelmeden bilmemne chef diye bir restoran var tam ismini hatırlayamadım şimdi (big chefs değil). Orası Happy Moons'un biraz farklısı gibi, fiyatlar da aynı. Tombik çorbaları var, çok meşhur.


  • sopiro  (14.04.17 13:04:08) 
express inegöl köfte ve pidesun var mis gibi. sürekli tikky mekanlarda takılmak istemezseniz eğer :)


  • del piero10  (14.04.17 13:04:22) 
Basta yı denesenize


  • fasulyek  (14.04.17 13:04:38) 
Bir de ek olarak hamburger yemeyi seviyorsanız Mini Eatery mutlaka uğramanız gereken bir yer.


  • vedatchilipeppers  (14.04.17 13:09:16) 
basta şu aralar kadıköyde yemek yenebilecek en iyi yerlerden ancak daha çok dürüm tarzı :) humus falan da varmış baya iyiymiş de henüz denemedim.

paul's lasagna var, lazanyaları hoşuma gidiyor.

fornello pizza'nın pizzası iyidir.

fiyatlar uygun, zomato'dan menülere bakabilirsin :)
  • fakyoras  (14.04.17 13:30:09) 
Pidesun f/p acisindan mukemmel..iki kisi 40-50 lira arasi tutar.bastayi cok ovuyorlar, orayi da deneyebilirsiniz.


  • astrid  (14.04.17 13:33:06) 
Moda'da Beppe Pizza'yı tavsiye ederim. Aşağıdaki linkten menüyü de görebilirsiniz.

www.zomato.com
  • gergedan  (14.04.17 14:22:51 ~ 14:23:11) 
zoo'yu yeni keşfettim, çok hoş bir yer.

4sq.com
  • sedat peker in yegeni  (14.04.17 15:31:30) 
modadaki kev güzel diyorlar. leman kültürden de ben memnun kalmıştım


  • gazozailacatmauzmani  (14.04.17 15:32:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.