[]

KYK borcu ödemeyenler var mı burda

www.eksiduyuru.com


bir kaç yer var böyle yatırmamakta direnenlerin olduğu. Ekşide de var.

benim 2016 ekimde başlamış. daha 70 lira faiz olmuş.

Elimden geldiğince ödemeyecğim. Parayı başka şeylere harcamam gerkeyor çünkü.


Ne zaman maaşıma el koymaya başlarlar, önce eve haciz kağıtları gelmesi gerekmez mi?


VE faiz silinir mi yapılandırma yapınca ve yapılandırma anladığım kadarıyla her an yapılabiliyopr her ne kadar torba yasa vs ile gelse de o hak?

 
Birkaç yer değil, en son 8 milyar tl'ydi birikmiş borç. Toplanan para 300 milyon muydu neydi.

Öncelikle 1 yıl daha süre verdiler yapılandırma falan için, ondan sonra da bişey yapacaklarını sanmıyorum. İşsiz takımının çoğu akp'li zaten.
  • harzem  (13.04.17 23:12:21) 
Ne kadar süre oldu bilmiyorum, bir arkadaşımın geçen sene iki maaşına haciz konmuştu. Eve kağıt gelmiş ama öfeyememiş. Aybaşı maaş çekmek için gidnce durumu fark etmişti. Bir yakınından borç almıştı kira için. 2016 Ekim'de başlayan borç için erken, yıllanması gerekiyor. Ben de bir tıl kadar ödememiştim ama geç kapatmıştım. Hacizlik bir durum olmadı.


  • aychovsky  (13.04.17 23:28:29) 
Maaşa haciz olayı kaldırıldı, benim de öyle bir durum vardı ordan biliyorum


  • drystedb efficacious  (14.04.17 02:22:10) 
drystebd emin misiniz? Devlet o zaman çaresiz mi yani , alamıyor mu borcu? Anlamsız bir faiz işlemekten başka bir şey yapmıyor mu?


Kredi çekeceğimçünkü, uucu ucuna belki ödeyebileceğim. Bir de %25ine filan el koyarsa mahvolurum.
  • Cursed Chico  (14.04.17 11:50:52) 
Çaresiz demedim, ne yolla tahsil ediyorlar bilmiyorum ama e devletten baktığım kadarıyla takibe düşen kyk taksitlerim olmasına rağmen maaşım tam yattı


  • drystedb efficacious  (14.04.17 23:27:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.