[]

var mı kaliteli adam?

türk tvlerine çıkmış, akademisyen ya da bilimsel anlamda var mı kaliteli insanlar?

ilber ve celal şengör hepimizin bildiği insanlar zaten, tarihin arka odası, teke tek özeller var ek olarak güzel olan. bunlara benzer cidden kaliteli konukların geldiği programlar var mı? sallıyorum jeolojiden, tarihe olabilir ama ciddi olsunlar.

emin çapa, özgür demirtaş filan demeyin lütfen, çok hafifler ve anlattıklarını zaten biliyorum.

şu aralar bir şeyler yaparken youyutube dan ses olsun diye açacağımda.

 
sinan canan


  • freetakilir  (13.04.17 18:31:49) 
@free
kriterlerime uymuyor kendisi, bir kaç programda dinledim.

  • kurnaz  (13.04.17 18:33:39 ~ 18:33:48) 
www.youtube.com

edit: senin iş zor. sen bize öner ya da ingilizce kaynaklara doğru koşmaya başla.
  • lazpalle  (13.04.17 18:35:42 ~ 18:38:25) 
hapse tıkılmadan önce sevan nişanyan vardı.


  • nathanieltroy  (13.04.17 18:35:56) 
@lazpalle

bu dayılarıda sevmiyorum hocam.
  • kurnaz  (13.04.17 18:36:24) 
sunay akın.

gerçek orda bir yerde vardı bir zamanlar.

murat belge
gündüz vassaf
şerif mardin

ayrıca ne diyoruz ne anlıyoruzdaki tonton amcalar gayet iyi ama tabi sevmiyormuşsun.
  • qazaqwsx  (13.04.17 18:37:01 ~ 18:44:15) 
sevan mı kaliteli?
hani şu kavanozda bokunu biriktirip karısının başından aşağı döken?

bilgili bir troll o.
  • supermatik  (13.04.17 18:38:41) 
kaliteli adamları ya işinden yada hapise atıyorlar.


  • pirlonun sakali  (13.04.17 18:38:50) 
sunay akını sevmiyorum. goy goy yapıyor bence. küçükken dinlerdim "vayyy bee ne güzel biliyor" diye, ben büyüdüm anlattıklarının öğrendim, işin içini gördüm, anlattıklarının bazıları yanlış, kimisi hurafe, kimisi kurguymuş, bu değersizz kılıyor anlattıklarını gözümde.

hee kendisiyle süper muhabbet çevrilir lafım yok ama özel olarak dinlemem.
  • kurnaz  (13.04.17 18:43:01) 
Emre Kongar var,
Merdan Yanardag ile programi var tele1 tv1 de. Her gun isten geldikten sonra youtub'da izliyorum, programin tekrarini. 18 dakika programin adi.

  • speedy  (13.04.17 18:43:30) 
@supermatik

bu mantıkla, celal şengör mü kaliteli? insanlara bok yedirilmesi normaldir diyen? diktatör darbeci paşayı öven celal şengör? böyle bir bakış açısı olamaz benim için. özel hayatındaki yorumları ve davranışları beni ilgilendirmiyor kimsenin. ben söyledikleriyle ilgileniyorum. yanlış cumhuriyet gibi bir kitap yazmış adama taparım bile ben. katılmayabilirsiniz, herkesin fikrine saygı duyuyorum.
  • nathanieltroy  (13.04.17 18:50:14) 
ya arkadaşlar kavga etmeyin şurada yahu :) seversiniz sevmezsiniz, ama şu soru altında yapmayın lütfen :)


  • kurnaz  (13.04.17 18:52:08) 
ne diyoruz ne anlıyoruz programı vardı trt okulda

ahmet inam
mehmet ali kılıçbay
cengiz güleç

beraber program yapıyorlardı
  • freebird5406_2  (13.04.17 18:54:22) 
Celal hocaya kalitesiz diyip Sevan Nişanyan'a tapan adamları göstermiş bir soru olmuş, çok teşekkür ederiz öncelikle.

Celal Hoca'nın kütüphanesinde olna kitaplara göz atmaya ( bak okumaya demiyorum ) ömrü yetmeyecek, üyesi olduğu bilimler akademisi ülkelerinin kapısında vize almak için dünya sıra bekleyen adamlar gelmiş burada 1 konuşmasının kesilmiş bir kısmını youtubeden izleyip sallıyorlar. Adam orada bok yemenin fizyolojik etkilerini anlatırken sorulan aptal sorular yüzünden çarptırılan konu ile birlikte anlatıyor. Sonra bunu kesip postal yalayıcıları böyle böyle dedi diye anlatıyorlar tek videoda. Adamın Kenan Evren'i sevmesi gayet tabii, bunca yıllık akademik kariyerince adamı tek tebrik eden devlet büyüğü bu adam, sen olsan sempati duymaz mısın? Kaldı ki bu adam 13 yaşında orduda Almanca-Fransızca çeviri yaparak görev almış, sen hangi donanımın ile bu adama yetersiz diyorsun şimdi?

Uğruna taptığın Sevan "Sırf dersim’de 13.000 kişiyi köpek gibi itlaf ettirdi, hem silahlarını toplatıp liderlerini bertaraf ettirdikten sonra." gibi sözlerle Atatürk'ün yaptığı eylemi de eleştiriyordu. Hemde bahanesini de söylemiş biz yorulmayalım diye"“almanlar yapıyorsa bizim neyimiz eksik”ten öte bir mantığı olmayan bir manasız katliamdı.."" bu yüzden yapmışız. Yahu bu mantık ile bu işe kalkışacak adam(Atatürk) 1930 senesinde "Hitler ve Musolini için dikkatli olun bu 2 lider kişisel hırsları uğruna tüm dünyaya savaş açıp, toplumlarını zerre umursamadan...." diye sürüp giden bir açıklama yapar mı? Bu adam mı Almanlara özeniyor? Sen kime taptığını bir daha gözden geçir bence.

Soruya cevap da Murat Bardakçı diyorum kendisi de son derece donanımlı bir isimdir.
  • gozu acik sevisen yahudi  (13.04.17 20:20:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.