[]

Pilates yapmak boy mu uzatıyor

Kasları uzatıyor diyenleri duymuştum ebru Şallı denen tip yüzünden sadece kadınların yaptığı bişey gibi algı oluştu ama ben amele gibi ağırlık kaldırmayı spordan sonra da kollarımı kaldiramamayi sevmiyorum. Fakat spor salonuna gidip hayvanı erkekler ağırlıklarin altına girerken ben pilates yaparsam bana cins cins bakarlar diye düşünüyorum sizce yüzme ve pinpon dışında kaslarimi çalıştirip güclendirecegim bana uygun spor nedir




 
Herhangi bir sporun boyy uzatması gibi bir şey aklınıza yatıyor mu?


  • kurnaz  (13.04.17 12:09:33) 
pilates boy uzatmaz ancak duruş değişikliği sonucu boy uzamış gibi gözükebilir. ayrıca kadın sporu deyip geçmeyin, ağırlık antremanı sırasında terlediğimden daha fazla terliyorum pilates dersi sırasında. cins cins bakanlar baksın, siz aldırmayın.


  • inheritance  (13.04.17 12:11:36) 
pilates bence çok etkili ve rahatlatıcı bir şey.
vücudu daraltıyor ve güçlendiriyor ama erkek vücudundaki etkisi ya da bu daralma olayı istenen bir şey midir bilmiyorum.
gittiğim yerdeki pilates hocasına da sormuştu birileri,büyüme dönemindeki biri için ekstra etkisi olabilir belki ama olgun insanda uzama gibi bir şey olmaz,duruşunuz dikleşir,o etkiyi yaratabilir demişti diye hatırlıyorum.

onun haricinde yüzme bence en güzeli.
pilates ile desteklemek istiyorsanız erkek kadın ayrımı yapmayın,salonda gruplar oluyordur,ya da sadece pilates derleri veren yerler var (hem mat pilates hem de özel ders reformer vs.)
gidin bir deneyin hoşunuza giderse yapın ne güzel işte.

edit:springboard pilates de çok güzel,bir saatte sucuk gibi oluyorsun.
static1.squarespace.com
  • demoniclewinsky  (13.04.17 12:16:38 ~ 12:21:11) 
Esnemeye dayalı rutinler daha çok postürü düzelterek kişinin gerçek boyunu gösterebilmesini sağlar en fazla.


  • arnold schwarzeneger  (13.04.17 12:18:38) 
Öncelikle "millet nası bakar, ne düşünür?" diye düşünerek hayat geçmez onu söyliim. Gittiğim salonda pilatese düzenli gelen erkekler var. Boy uzatması çok yoğun esneme/gerilme ve duruş çalışmalarından kaynaklı oluyor. Kasları uzatıyor. O nedenle 10 cm vs. gibi düşünme ama görünüşte ve duruşta ciddi değişiklik yarattığı kesin.


  • lcha  (13.04.17 12:18:41) 
Pilates yapan erkek olarak yazıyorum.

Birincisi, boyunuzu uzatır. Düzenli pilates yapmak kemiklerinizin arasındaki mesafeyi açar, postürü düzeltir, omurgayı düz tutmayı öğretir ve boyu uzamış gibi gösterir. Beklentiniz 1-2 santim düzeyinde ise, ilacınız pilates.

İkincisi, kasları uzatmanın boy uzunluğu ile ilgisi yok.

Üçüncüsü, pilates sizi sakinleştirip üslubunuzu düzeltmeye de yardımcı olabilir. "Ebru Şallı denen tip" gibi "amele" ifadelerden kurtulmanıza yardımcı olur. Etiketleme hastalığından kurtarabilir.

Dördüncüsü, şimdiye kadar spor salonunda bana cins cins bakan olmadı. Olacağını da sanmam. Olsa da yaptığım sporu bırakmam. Size de bunun öneririm.
  • babilbaligi  (13.04.17 12:33:32) 
boy uzatır
babilbalığı+1
herhangi bir fizik tedavi uzmanına sorun aynı cevabı verecektir...
  • rentts  (13.04.17 12:40:44) 
biz iş yerinde 4 kadın başladık, ikinci ders herkes bıraktı, ben de bir erkek arkadaşımı ayarladım. haftalardır bir kız bir erkek herkesin içinde spor salonunda hoca eşliğinde pilates yapıyoruz.
o arkadaşım da aman şirkettekiler benim için ne düşünür demiyor, gayet de severek yapıyor. gerçekten insanı rahatlatan bir spor. tavsiye ederim.

  • kaputt  (13.04.17 14:22:17 ~ 14:22:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.