[]

united airlines olayı

united airlines olayı nedir, sağda solda gifler görüyorum, yolculara kötü davranan, gündemi de takip etmiyorum bu aralar.




 
Uçak dolmuş kalkmak üzereymiş. Sonra UA'nın 4 elemanının uçağın gittiği yere gitmesi gerektiği için 4 yolcu insin istemişler işte ödül olarak para falan verip. 2 kişi inmiş, kalan iki kişi için kimse çıkmayınca rastgele bilgisayar seçecek demişler. Sonra doktorun birine gidip sen çıktın inmen lazım demişler, doktor da inemem yarın görmem gereken hastalar var demiş. İnersin inmezsin falan derken adamın ağzını burnunu kırıp indirmişler, sonra geri almışlar uçağa ağzı burnu kan içindeyken. Olay çıktı bayağı büyük.


  • whoosie  (13.04.17 10:16:48 ~ 10:17:04) 
overbooking ile fazla koltuk satmış şirket, kendi elemanlarının o uçağa binmesi gerekiyormuş başka bir uçuşa yetişmek için, yolculara teklifler sunmuşlar kabul eden olmuş son 1 koltuk kalmış kimse gönüllü olmayınca rastgele birini seçmişler indirmek için, inmeyincede direk şiddet uygulamışlar. fatal errorlük durum


  • eja  (13.04.17 10:17:43) 
ayrıca tayt giyiyorlar diye iki kızı da bir uçuşa almamışlar.


  • sopiro  (13.04.17 12:06:50 ~ 12:06:56) 
inenlere adam başı 800 dolar teklif etmişler, ve zar zor 3 kişi bulabilmişler.

türkiye'de öyle bir şey desen tüm uçak inmek için birbirine girer parayı ben alacam diye, tüm uçak boşalır.
  • ada meltemi  (13.04.17 12:14:52) 
ceo'nun da olayın üstüne yazdığı mail'de facia oldu. yazdığı bir mailde personelini savunmuş, "Yolcu, koltuğundan kendi rızası ile kalkmayı reddederek uçuş ekibine havalimanının güvenlik görevlilerini çağırmaktan başka şans bırakmadı. falan demiş.

Bir de olaylı ilgili açıklama yaparken yeniden yerleştirilmesinden dolayı özür dilemiş. Bu kulladığı kelime de oldukça tepki çekti.
  • hononu  (13.04.17 12:16:54 ~ 12:19:27) 
keşke hemen rastgele başka birini daha seçselermiş adamı patates edene kadar.


  • klakie  (13.04.17 15:59:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.