[]

Motor yağ basıncı düşük (Chevrolet Captiva)

Satın almayı düşündüğüm Captiva'nın tek sorunu buymuş. Telefonda böyle bir bilgi verildi. Yarın arabayı bir göreceğim ama içime kurt da düşmedi değil. Bu ciddi bir sorun mudur? Yoksa 300-500 verilip halledilir bir şey midir? Gerçi lifte kaldıracağız arabayı da olur da orada görünmez ise ne olduğu falan... Yağ akma yok dedi difransiyelde de motorda da.

Araç 2007 model, 170.000'de. Başka bir sorunu yoksa piyasasının biraz da altına alınır mı? Yoksa bu yağ basıncı olayını ciddiye alayım mı? Yorumlar için teşekkürler.


 
Yağ müşüründe olabilir, yağ basınç sensöründen olabilir, yağ filtresinden olabilir, yağ pompasından olabilir. Direk bir şey söylemek imkansız. Sorun yağ pompasındaysa ve araç o şekilde kullanılıyorsa yakın zamanda motor yatak sarabilir bile. Ayrıca sanayiye götürdüğünde eğer tanıdık bir yere gitmezsen hata sadece basit bi sensör hatası ve ucuza halledilcek olsa bile yağ pompasından deyip sağlam pompayı yenisiyle değiştirip büyük masraf açmak gibi çakallıklar yapabilirler. Ezcumle, arızanın ne olduğunu iyi bir ustaya tespit ettirmeden alma o arabayı.


  • rucka boji  (12.04.17 23:50:34) 
rucka boji haklı. özellikle son cümle.


  • fyodor dostoyevski  (13.04.17 00:19:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.