[]

Duvara yapışıtırıcı ile ahşap raf monte edilmesi

Evet tahtayı duvara yapıştırmam lazım ve sağlam durmalı. Duvarı çeşitli sebeplerden dolayı delemiyorum o seçeneği unutun. Kesinlikle yapıştırmam lazım, silikon ile yapıştırsam durur diye düşündüm, sonuçta ağır şeyler koymayacağım rafın üstüne. Amma yine de bilemedim, var mı tavsiyeniz?




 
Eğer silikonla yapıştırırsan değil üstüne bir şey koymak rafın kendisi bile durmaz. :) Yapıştırıcı ile olmaz o iş, ya duvar delinecek ya da ayaklı raf kullanacaksınız maalesef.


  • koskoca kirpi  (12.04.17 22:48:30) 
bu işin babası 3m sanırım o tutmazsa hiç biri tutmaz


  • gozu acik sevisen yahudi  (12.04.17 22:51:24) 
Ancak şöyle olur, rafı bir ahşap plaka üzerine vida, çivi vb. ile monte edersin. Sonra da o plakayı arkasına ayı gibi silikon sıktıktan sonra duvara yapıştırırsın. Yoksa raf yapıştırmayla kendi ağırlığını taşımaz.

Ama sonra o plakayı duvardan sökmek istediğinde de çok hoş görüntüler ortaya çıkmayacağı kesin...
  • malheiros  (12.04.17 22:54:08) 
Olmaz bence öyle. Yani dünyanın en iyi yapıştıran yapıştırıcısı ile yapıştırsan yapıştırdığın yüzeydeki boyayı sökerek düşer.


  • rucka boji  (12.04.17 23:19:11) 
rucka boji+1


  • sttc  (13.04.17 00:38:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.