[]

laptopta ekran kartı mevzusu

merhaba bu bilgisayarı almaya karar verdim, kullanacağım programlar 3dmax,autocad yani inanılmaz modellemelerde yapacak değilim özellikle 3dmaxte basit cephe çalışmaları üstüne aydınlatma ile ilgileniyorum. 2gb harici ekran kartı var arkadaşım çok verim alamazsın dedi, şu an kullandığım macbook air 2012 mid var. ondan çok farkı yokmuş. bu programlar kastırır mı bu kadar cidden?

almayı düşündüğüm pc:

www.hepsiburada.com

 
baskan pc cok guzel
o ekran karti da giris orta seviyesinde bir yerde
senin programlarda verim alırsın

ama boyut kucuk gibi ekran full hd olmasına ragmen
rahat calismak icin bir monitor alman gerekebilir.
  • kingcyrax  (12.04.17 16:10:46) 
@king ilerleyen dönemlerde ekrana geçebilirim o sorun olmaz beni korkutan şey ekran kartının yetmeyecek olması


  • Golgi  (12.04.17 16:15:01) 
su anda bende o kartın biraz dusugu var
is goruyor yani
system requirements gibi bir sey varsa bakayım
  • kingcyrax  (12.04.17 16:30:23) 
knowledge.autodesk.com

şunu bulabildim
  • Golgi  (12.04.17 16:59:14) 
baskan sorun yok yer o sistem.
kastirmaz rahad ol.

  • kingcyrax  (12.04.17 17:28:24) 
istersen projen varsa benim makinada acayım.


  • kingcyrax  (12.04.17 17:38:19) 
@king eyvallah hocam ama daha ortada bir proje yok,cihazı da aldım bu arada ilgine teşekkürler.


  • Golgi  (12.04.17 18:33:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.