[]

antrenman programı ne yapmalıyım.

hedefim incelmek.
elimde şöyle doneler var.
yarım saat koşu,
yarım saat kol ve omuz çalışma
yarım saat bacak çalışma
bir de spor salonunun grup dersleri . pilates, yoga, dans, ABS Crunch, Cycling gibi.

yani hepsini bi kerede yapamıcağıma göre. haftaya nasıl bölmeliyim. yardımcı olabilecek var mı aranızda.
kontrolsüz ilerlemek ve şişmek istemiyorum. istemiyorum.
cinsiyet: K

 
kardiyoyu her gidişte yapın. kilo verdiren şey kardiyo.

zaten şişmeyeceksiniz merak etmeyin, yarım saat kol omuzla filan şişilmez.

elbette herkese göre değişir ve doktorda test yaptırın kesinlikle ama her gidişe yarım saat koşu/bisiklet.+ bu diğerlerinden birini yapardım ben.
  • kurnaz  (12.04.17 15:11:02 ~ 15:11:35) 
Hedef incelmekse amaç yağ yakıp kas tonunu artırmak olmalı. Yağ yakmak için diyet, kas tonunu artırmak için ağırlık çalışılmalı. Bunların ikisi aynı anda olmaz ama ilk birkaç ay sıkıntı çıkarmaz. Düzgün bir beslenme programı oluştur, sonra tüm vücut egzersizleri dediğimiz bileşik egzersizleri araştırıp 3 gün ağırlık 2 gün de hafif kardiyo yap. "Şişmeyeyim" olayına girmiyorum zaten, aylık inşa edeceğin 40/50 gram kasla zaten şişmezsin, ki o da iyi bir beslenme dinlenme çalışma rutiniyle olabilecek bir şey. Onun dışında, yok ben illa ayrı ayrı çalışayım diyorsan bir gün üst vücut bir gün alt vücut bir gün de ABS gibi çalışmalar yapabilirsin.


  • angelus  (12.04.17 15:24:14) 
Düşük karbonhidratlı diyet, 3-4 gün tüm vücut çalışması, kalan günler interval koşu ve grup dersleri. Kadınlar normal koşullarda bile kolay kolay kas kütlesi inşa edemez. Diyette şişmen imkansız.


  • arnold schwarzeneger  (12.04.17 15:36:44) 
geçen bir yerde okudum çok hoşuma gitti, 200 kaloriyi yakmaya çalışmaktansa (60 kilo, 8 km hızla yarım saat koşu) o kaloriyi almamak daha iyi.

incelmek istiyorsanız şekeri bırakın.
kardiyo çalışmaları güzel +1
  • senolll  (12.04.17 16:49:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.