[]

Kedim evde yalnız sıkılmasın diye oyuncak

Çalışıyorum bu sebeple günün büyük bir bölümü evde olamıyorum. Geldiğimde de yorgun oluyorum hopla zıpla vaktim olmuyor anca birlikte uyuyoruz onunla yapabildiğim tek aktivite bu oldu. Bir topu vardı parça piçcik edene kadar onunla oynadı. İkimize zor baktığımdan ona bir arkadaş da sahiplenemiyorum. Güzel bir oyuncak arıyorum hatta azıcık beyni de büyüsün oynarken :) 4 yaşında bir kız kendisi. Ne önerirsiniz ?




 
imkan varsa ikinci kedi. yoksa top güzel oluyor yine ama sağlam bi top olsun. aşağıda insan yaşıyorsa top almayın çok gürültü yapıyolar.
şimdi fark ettim ya. benimkinin tek eğlencesi sinek yakalamak. oyun falan oynamıyo. 3 yaşında

  • matilda  (12.04.17 12:58:33) 
zeka geliştirecek oyuncakla pek oynamaz kediler. benimki şu sıralar lastik toka ve pipetlerle oynuyor çok. öyle basit şeyler düşünebilirsiniz.


  • dedimmidemedimmi  (12.04.17 13:01:30) 
Bizimkinin olayı birlikte koşalım oynayalım o saklansın ben yakalamaya çalışayım ben atayım o tutsun.. Tek başına çok zor, anca çok sevecek bir oyuncağı da oynayacak. Tek başına da verimli vakit geçirmeyi öğrensin istiyorum :)


  • halen  (12.04.17 13:03:43) 
Kedi gün içinde zaten uyuyor durmadan bir şey yaptığı yok, biz de mesela canı sıkılıyor mu falan diye kaygılanıyoruz bazen ama kesin sıkılmıyor canları. Zaten doğaları gereği neredeyse 20 saat uyuyorlar. Akşam olunca kediyle biraz vakit geçirmek gerekiyor, yani bi oyuncak alayım onunla oynasın dediğinde kedi o oyuncakla oynamıyor, ne yaparsan yap oynamıyor. Kedi mal bi kediyse zaten bi köşeye geçip kendi kendine takılıyor, yok eğer sosyal bi kediyse biraz ilgi bekliyor, ilgi gelmeyince kendisi bir şekilde ilgi çekmeye çalışıyor. Oyuncaklar bunu tolere edemiyor. O nedenle eve gelince biraz hoplatıp zıplatmak şart, oyuncakla olmuyor yani. Çok çalışıyoruz yoruluyoruz ama biraz özveride bulunmak gerekiyor bu iş için.


  • angelus  (12.04.17 13:04:34) 
kedi evde canım sıkıldı biraz oyuncaklarımla oynayaym demez. kedi bu insan değil. benimki oyuncakla 5 dk oynar oynamaz bırakır. kedi sahibiyle takılmak oynamak ister.


  • oscar  (12.04.17 13:11:11) 
benimki kedi otlu toplar/fareler aldığımda tek başına oyunuyor hatta eve gelince parçalanmış buluyorum. onun dışındakileri beraber oyanamazsak yüzüne bile bakmıyor. birkaç çeşit alıp hangisini sevecek nabzını yokla bence. zaten ucuz şeyler.


  • yue  (12.04.17 13:13:30) 
Bizimki hiç oynamayı bilmiyordu, yeni yeni başladı:) Biraz da kedinin karakterine bağlı. Bizimki oltalı oyuncakları çok seviyor, zilli olanları. Bir sandalyenin üstüne bağlayıp sarkıtıyorum, onunla akşama kadar oynuyor. Onun dışında içine ödül maması konulan topları çok seviyor. Lastik tokaları çok seviyor. Giderken hepsini ortaya bırkıyorum, geldiğimde hiçbirini bulamıyorum:P
Bir de perdeleri açık bırakıyorum, camdan aşağıyı izliyor, kuşları izliyor.

  • peggy  (12.04.17 13:25:13) 
İpli oyuncak kesinlikle siz evde yokken vermeyin. Tehlikeli olabilir. İkea dan peluş fare aldık bizimkilere. Pek sevdi keratalar. Üstelik ucuz. 4-5tl civarı. Bir de kırtasiye ve milyoncularda bulduğum içi sünger toplar var. Onları da çok seviyorlar. Sünger olduğu için de ses çıkarmıyor.


  • kedili madam  (12.04.17 15:07:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.