[]

okuldan belge almak icin vekaletname

merhabalar. okulumuz benim ogrenci belgemi bi arkadasimin almasi icin noter onayli vekaletname istiyor. internete baktim hep tapu ve arac alim-satim uzerine vekaletnameler cikiyor. bunlarin heps ayni sinifta mi?

arkadasimin benim yerime okuldan 1 a4 kagidi almasi icin hangi vekaletnameyi vermem gerekiyor?


 
www.selcuk.edu.tr

Şu linkte bir örneği var mesela. Ama bu okul noter onaylı olmasını istemiyorum sanırım. Illa noter onaylı istiyorlarsa notere gidip durumu söyle. Elinde bu örnek de olsun. Onlar zaten gerekeni yazar. Hatta yukarıdaki linkte yazılanı kendi okuluna göre yaz. Çıktısını al. Oluyosa direk onu yapsınlar. Yok biz yazcaz derlerse ellerinde örnek olur.
  • rucka boji  (11.04.17 21:06:49) 
illa noter onayli istiyorlar.


  • icim urperiyor  (11.04.17 21:11:16) 
Edit: Soruya bir cevap değildir. Hangi okulmuş bu öğrenci düşmanı yer. Bir memur öyle dedi diye yapılması gerek yok. Göstersin o zaman öğrenci belgesi verme ile ilgili yönetmeliği. Yazın dilekçeyi hocam.

Öğrenci belgesi dediğiniz şey bildiğimiz öğrenci belgesi mi? Öğrenci işlerinin öğrenci numarasını aldıktan sonra yalandan öğrenci kimliğine bakıp çıktı aldığı; sonra da dekanın sekreterine imzalatılan belge değil mi?

Ne noteri hocam ne yaptınız? Temiz yüzlü bi arkadaşınıza söyleyin gidip alsın yahu.
Hepsini geçtim.

Bu arada haberiniz yoksa diye yazıyorum: Öğrenci belgesi e-devletten alınıyor.
  • nickini vermek istemeyen uye  (11.04.17 21:13:39 ~ 21:15:41) 
staj basvurusu icin onayli ve kapali zarfta transkript alacagim tam olarak. elektronik imzali sekilde ikisini de alabiliyoruz biz sistem uzerinden, ama aselsan bu sekilde kapali zarfta onaylanmis sekilde istiyor. onu da bana veya noter onayli vekaletnamesi olan birine veriyormus ogrenci islerimiz.


  • icim urperiyor  (11.04.17 21:18:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.