[]

porçöz dokundu bana galiba ne yapmalı?

hanım dökmüş tuvalete cif,çamaşır suyu,porçöz ne bulduysa. bana sürtüver dedi. bende aldım fırçayı sürttüm ve su döktüm çıktım. porçöz o kadar yoğunmuş ki 5 dakikada ciğerlerim acıdı ve şu an nefes alırken burnum ve ciğerlerim acıyor. temiz havadan başka ne yapmalı ki? yoğurt geldi aklıma yesem faydası olur mu?




 
olur, ilk etapta yoğurt iydir.


  • giovanne  (11.04.17 16:09:38) 
Offf dikkat etmek lazım, cidden aşırı maruz kalınca ciddi zararı bile olabiliyor (sizinkinde olmamıştır tabii)

Yoğurt ve temiz hava iyidir. Geçmiş olsun.
  • lcha  (11.04.17 16:18:35) 
temiz havaya çıkın, iyi olacaksınız.


  • calucifer  (11.04.17 16:21:24) 
porçözle çamaşır suyu gibi şeyler kimyasal reaksiyon gösterir. zararlıdır.
ha bu arada aşırı titiz evde huzur olmaz.

  • dokuzeylul  (11.04.17 16:41:11) 
yoğurdun bir faydası yok. porcoz ile çamaşır suyu gibi şeyler asla karıştırılmaz. karışırsa ortama zehirli/yakıcı gazlar salarlar.

kusma, terleme, titreme gibi belirtiler olursa gecikmeden hastaneye gidin.
  • orpheus  (11.04.17 16:43:03 ~ 16:43:38) 
Kimyasal buharı solumuşsunuz. Daha kötü olursanız hemen doktora gidin. Yoğurt diyorlar ama o mide için geçerli. Siz direkt akciğere o buharı çektiniz. Bu yüzden yoğurdun işe yarayacağını düşünmüyorum.


  • tahin pekmez yoğurt  (11.04.17 16:52:36) 
hanımın sana garezi var bence ya da temizlik konusunda hiç bişey bilmiyor. bunlar karıştırılır mı allah aşkına kimyasal deney mi yapıyo evde.

bence git kus.
  • elorelia  (11.04.17 16:55:24) 
sadece temiz hava işe yarar gerisi fasa fiso


  • uzman pratisyen  (11.04.17 17:08:57) 
abla hiç duymamış mı temizlik malzemeleri karıştırılmaz diye. kusmanın bir faydası olmaz, akciğerde kimyasal yanık yapmış olabilir sık sık soluma, nefesin yetmemesi gibi şeyler varsa doktora görün derim..


  • shotgunwoman  (11.04.17 20:41:55) 
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar var aramızda. dışardan ahkam kesmek ve google search yapmakla olmuyor bu işler. bu sebeple ölen çok kişi oluyor öyle mi? bu yazdığın ancak mahalle kahvesinde itibar görebilir.

bu kliniğin tedavisi temiz havadır arkadaşım. baktın kim düzelme yok acile gelirsin. acilde yapılacak olan da pulmicort + ventolin inhaler yolla verilmesi (temiz hava veriyoruz işte beğenmediğin o temiz hava varya hah işte onu) yine tam rahatlama olmazsa prednol uygulanması. öyle aklınızda ne var bilmiyorum. ne bekliyorsunuz. bronkoskopi mi yapılmasını umuyorsunuz anlamadım.
  • uzman pratisyen  (12.04.17 12:17:53 ~ 12:41:58) 
Camasir suyu ile hicbir temizlik malzemesi karistirilmaz toksik gaz cikar.

Tedavi kismini doktor arkadaslar yazmis zaten.
  • neferkitty  (12.04.17 12:36:14 ~ 12:36:34) 
doktorun yazdığına burun kıvırıp doktora gidin diyen yazarlar var aramızda. hayat ne garip.

hocam sen de eşine söyle idrar o kadar pis bir şey değil. uranyum işemiyoruz.
  • bohr atom modeli  (12.04.17 13:20:41 ~ 13:22:06) 
50 tane ilaç sayıp temiz hava ile aynı şey demek ahgsha takipneik gelen hastaya kank kusura bakma bronkoskopi mi yapacaaz mi diyecen, gerekiyosa onu da yapacaksın, pratisyen olup yapamıyor olmak yapılmayacağı anlamına gelmiyor, uygun koşullarda sevk etmen gerektiği anlamına geliyor kardeşim kusura bakma, ha o sevk de kafanı arabanın camından çıkar temiz(??) havayı soluya soluya git demek değil %100 oksijen solutarak hatta gerekirse satürasyon takibi yaparak hiperbariğe geçmek falan olmalı. pulmicort ve ventolin ne ara temiz hava oldu, prednol laringeal ödem yoksa endike değil falan.. hangi birini düzelteyim bilmiyorum. bu zihniyette doktorlar aman her boka hasta gelmesin aman yorulmayalım vizyonuyla çalışır, malpraktis önüne dayanınca da zır zır ağlar.


  • shotgunwoman  (12.04.17 19:06:20) 
kafan çok güzel. güle güle kullan öncelikle. bu defansif kafayla dizi burkulan hastaya da artroskopi yapmakta sakınca görmezsin sen. yapın arkadaşım yapın kafasına kelebek dokunan sabi sübyana da dayayın tomografiyi.

prednol endike değil demekle olmuyor öncelikle. sen kaçtane hastayı yakından değerlendirdin prednol öncesi sonrası diye. binlerce hasta elimin altından geçti.

şükür 5 yılda her ay 1200-1500 hasta bakmışımdır şu ana kadar malpraktisten başım ağrımadı.
  • uzman pratisyen  (12.04.17 19:20:43) 
kardeşim her boka prednol dayayan hekimlerden olduysan o senin ayıbın, prednol her boka iyi gelebilir ama bu her boka verilmesi gerektiği anlamına gelmez. aç az güncel bilgi takip et prednolün anlamlı faydası hangi araştırma ile gösterilmiş, az pubmed oku kanıtlarınla gel. hadi canım..


  • shotgunwoman  (12.04.17 19:41:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.