[]

bu bisiklet nasil sizce?

www.decathlon.com.tr

sahil hattinda binmelik, profesyonel olmayan, rahat surebilecegim, cok ugrastirmayacak bir bisiklet almak istiyorum.

daha iyi bir bisikleti ikinci el almak da bir alternatif ama bu iyi bu kotu diyebilecegim birikimim yok.

ne yapayim?

 
sana uygun bedeni yok.
ayıca çevirmeli sunrace vites kolu var. bana rahatsızlık verir.
bir de tipini sevmedim.

bunları saymazsak fiyatı iyi. emin ol seni istediğin her yere götürür. gerektiğinde satmak da mümkün.

ikinci eli pek tavsiye etmem. biraz bisiklet tecrübesi edindikten sonra, kendi sürüş zevkin doğrultusunda nelere dikkat etmen gerektiğini öğreneceksin. ikinci el olayına zaman gir.
  • filteria  (11.04.17 13:51:10 ~ 13:51:54) 
Sedona 410 al


  • freetakilir  (11.04.17 13:53:24) 
İhtiyacın doğrultusunda gayet işini görecektir. Bütçeni bilmiyorum ama 1000 tl nin üstü bir fark yaratmaz profesyonellik aramıyorsan. Salcano'nun şehir modellerine de bakabilirsin.


  • lüzumsuz adam  (11.04.17 14:11:14) 
Bu bisiklete bu parayı hiç verme derim. Detaylara girersen boğulursun belki ama bisikletleri bir araştır derim. 15-16kglık bir bisiklet seni çok yoracaktır. Bu fiyata 2. el sedona 410 al kesinlikle. İkisini test etme şansın varsa test et. Farkı hemen anlayacaksın zaten.

Sedona 410 kullanıcısıyım.
  • sylr  (11.04.17 14:26:34) 
Sedona 410 vuhuuu cok guzel gorunuyor. ondan bakayim, tesekkurler.


  • jimicik  (11.04.17 15:26:38) 
www.decathlon.com.tr

Su tarz bir Hollanda bisikleti bakabilirsin madem kisa mesafelerde kullanacaksin. 6 vites yeterli olur kesinlikle.
  • buf-e kür  (11.04.17 18:09:06) 
guzel gorunuyor ama bu tarz bisiklet istemiyorum. normal sehir bisikleti istiyorum.


  • jimicik  (11.04.17 18:12:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.