[]

düzgün magnezyum takviye

kadın doğum doktorum kramplarım için magnezyum takviyesi verdi suda eritilen ama o kadar uyduruk ki içemiyorum tatlandııcıyı basmışlar midemi bulandırıyor portakal aromalı.

bildiğiniz kaliteli şeker falan içermeyen magnezyum takviyesi var mı? solgarın var bir tane ama o markaya uyuz oluyorum. en olmadı onu alıcam yine. teşekkürler.


 
Al benden de o kadar. Magnezyum yerine gelsin diye şeker hastası olucam bu gidişle. Ben çok az su ile hazırlayıp bi kerede yutuyorum midem bulanmasın diye, üstüne de bol su içiyorum. Takipteyim.


  • manuel mandalina  (11.04.17 12:47:06) 
manuel çok iğrenç dimi tadı :( ben çok uzun süredir şekeri bırakmıştım magnezyumun zaten laksatif bir etkisi varmış üzerine şeker de eklenince çok fena ishal yaptı beni. tatlandırıcılı şeyler bağırsaklarıma dokunuyor.


  • yue  (11.04.17 13:01:03) 
bana kadın doğumcum hamileyken osteocare önermişti. sadece magnezyum değil başka şeyler de var.


  • sta  (11.04.17 13:32:36) 
doktorunuza söyleyin. uygun başka bir şeyle değiştirsin. özel hastaneye gidiyorsanız telefonla bile danışabilirsiniz.
bu tip katkılar çeşit çeşit oluyor, içinde çinko olanı, folik asitlisi ıvır zıvır.
sizin için en uygun olanı yine doktorunuz bilebilir. icemediginizi söyleyince değiştirecektir.
doktordan sonuç alamazsanız içtiğiniz diğer ilaç ve takviyelerle eczaciniza danışın.
ben emziriyorum diye değil solgar, hic bir sekilde multivitamin destek vermemişlerdi doktorum yazmadığı sürece.
takviye deyip geçmeyin. önemli.. .
  • balik kraker  (11.04.17 14:08:01) 
balik kraker haklısın zaten ben hali hazırda multivamin alıyorum ancak benim istediğim sadece magnezyum takviyesi. doktorla yeniden konuşup durumu anlattım pastil şeklinde bir şey yazmış. gibip aldım eczaneden o da tatlı sakkarin var diye kabak gibi yazıyor zaten :( doktorla anlaşamadık yani.


  • yue  (11.04.17 14:51:00) 
Tadının iğrenç olmasının yanı sıra şeker miktarı kabus gibi gerçekten, ne akla hizmet ben de bilemedim. Diğer tablette de şeker var diyorsun, vitaminin gereği mi acaba diye düşündürüyor insanı. Tablet formu yok mu acaba.. senden önce gidersem doktora sorup yazarım ben de.


  • manuel mandalina  (11.04.17 14:57:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.