[]

civilization iv hakkında

yaklaşık 1 yıldır video oyunlardan uzağım. zaman anlamında epey de faydasını gördüm bu bırakışın. bırakmadan önceki 1 yıl ara ara civilization iv oynuyordum akşamları 1-2 saat olmak üzere epey de keyif alıyordum ama inanılmaz derecede bağımlılık yapıyordu ve çoğu zaman 1-2 saat limitini aşıyordum.

geçtiğimiz günlerde bir boşluk bulunca tekrar yükledim. ve bir baktım 4 saat olmuş 1850 yılındayım rusya'ya tactical nuke atıyorum :) bu illetten nasıl kurtulabilirim ha dostlar?


 
Bana ogreterek :)

Ben de cok strateji oyunu oynamak istiyorum ama bilmiyorum oyunu veya nasil oynandigini. Zul geliyor da cabalamasi :) bana nasil oynandigibi icini disini anlatirsaniz hem siz bikarsiniz hem de ben ogrenmis olurum :)
  • brad pitt  (11.04.17 10:47:45) 
@brad pitt
bana uyar hocam ama şöyle bir şey var :D oyun kuantum fiziği gibi kimse tam anlamıyla biliyorum diyemez. kaldı ki oyun içinde bile kendine ait bir ansiklopedi tarzı durum var. anlayacağınız tam bir algoritmalar denizi :D

  • kaledekiyalnizlik  (11.04.17 11:06:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.