[]

TOSHIBA C55-A-1UG hakkında bilgi

Merhaba

Elimdeki bilgisayar son nefeslerini veriyor. Yeni PC alacağım ikinci el; birisinde
TOSHIBA C55-A-1UG varmış. İ3 işlemci 4go ram. Sizce nasıl bir makine? Kafamda i5 vardı ama fiyatlar yüksek. Daha önce iki Toshiba kullandım taş gibilerdi. İlkinde su döküldü parçalarını değiştirip yeniledim, bir kaç sene sonra HP aldım (hayatımın en kötü anlarıydı, chipset yanıyor tamire gidiyor 5 ay ses yok sonra ana kartı değiştirip gönderiyorlar. İkinci kez de garanti süresi sonrası chipset yandı, ana kartına küfür Edip çöpe attım) en son da Toshiba aldım tekrar 6 sene çalıştı, ufak tefek parça değişikleriyle. En son touch pad'in kablosu yandı. İnternetten aldım, satıcı orijinal değil de çakmasını göndermiş, onu takınca PC gitti, yoksa daha 2 3 sene götürürdü. Neyse şimdi elimde arkadaşın eski PC si var ama gidici.


Onun için bilginiz varsa bu model hakkında ya da işlemci, ekran kartı vs. Paylaşırsaniz sevinirim

 
başgan
kötü makina değil
ama
ssd al
ram i 8 yap
ekran kartı mikemmel degil ama idare eder.
guzel bir kasayı temizlet
ak git
  • kingcyrax  (11.04.17 11:37:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.