[]

vücüt geliştirme sorusu (görsel)

linkteki görsele bakınca benim durum sondan 2 ve 3 ortası bir şey. spora 6 gündür gidiyorum. bundan 4-5 sene önce 5 ay kadar yine bu sporu yapmıştım.

s-media-cache-ak0.pinimg.com

durumumu ortadaki gibi yapmak için ortalam ne kadar bi süre lazım? ne yapmalı? 30 dk yürüyüş 20 dk bisiklet mi ne tür bir şey önerirsiniz?

 
yağlısın, protein ağırlıklı beslenip, ağırlık çalışıp, deli gibi kalori yakmalısın. sadece yağ yakmak veya kas kütlesi arttırmak bir işe yaramayacak


  • atalet momenti  (10.04.17 23:59:23) 
Zaman tahmini yapamazsın. Uzun vadeli bir iş bu.


  • arnold schwarzeneger  (11.04.17 09:20:15) 
kas kütlesini çalıştırmaya/artırmaya çalışarak fazla yağlardan düzgün bir şekilde kurtulursun. eğer resimlerdeki gibi %25-30 civarı vücut yağı var ve sen ortadaki %13-15 li rakamlara düşmek istiyorsan komple, sıkı ve disiplinli bir çalışmayla en az 1 sene diyorum o da iyimser bir tahmin. sadece yürüyüş bisiklet koşma falan gibi kardiyo egzersizleriyle olacak iş değil bahsettiğin durum. burada konuyla ilgili arnold gibi daha bilgili arkadaşlar mevcut zaten onlar da seni yeterince bilgilendirir.


  • joooper  (11.04.17 10:05:04) 
Freeletics oneririm.


  • tezek  (11.04.17 10:56:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.