[]

Büyük Britanya Vizesi

Merhabalar , ben bu yaz İskoçya'ya gitmeyi planlıyorum tabi vize alabilirsem . Büyük Britanya vizesi almam gerek sanırım ve baya zor sanırım . Şu anda öğrenciyim ama yaza mezun olmuş olacağım bu kız okulunu bitirmiş geri dönmez diye düşünüp vize vermezler diye düşünüyorum ama şansımı deneyeceğim .Sponsor olarak babamı göstereceğim. Normal bordo pasaportum var . Ne yapmalı, nerden başlamalı ? Sizce alabilir miyim ? Daha önce bu vizeye başvuranlar varsa yardımlarınızı bekliyorum .




 
korkulacak bişiy yok, evrak listesi zaten gayet net. istenilen evrakları verdikten ve vize parasını yatırdıkdan sonra uk vizesi almak çok kolay. hatta vize başvurusu yapılan vfs global'de işler çok tıkır tıkır işliyor. geçen ay ikinci vizemi aldım ben 5 yıl başvurdum, bütün işlem 10dk sürmemiştir parmak izi vermek dahil. bu arada benim çevremde henüz reddedilen olmadı.


  • awlmi  (10.04.17 21:20:49 ~ 21:38:31) 
Okulu bitirmeden başvurun vizeye öğrenci evraklarınızla, babanızı da dediğiniz gibi sponsor gösterin, işte babanızın banka hesap dökümleri falan. En fazla 3 ay sonrasına başvurulabiliyor sanırım (emin değilim) mayısta başvursanız hala öğrenciyken mesela, ağustos için vize alıp o zaman gidebilirsiniz.


  • green knight  (10.04.17 21:22:34) 
Ayrıca ben de çok kolay almıştım evet, ilk sefer İngiltere vizesi almama rağmen görüşmeye bile çağırmadılar. Önceden schengen vizeleri vardı pasaportta, onun faydası olmuştur muhtemelen. Önceden alınan vizeleriniz varsa faydası olur.


  • green knight  (10.04.17 21:23:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.