Giriş
(1)

duruşma tebligati gelmedi!

blazer tadinda ekose ceket
selamlar arkadaşlar,şimdi yaklaşık 2 ay önce bir soyisim değişikliği davası açmış bulundum. davayı açarken;sekreterya da ki görevli bana 1 ay'a kadar mahkeme tarihini belirten bir tebligat geleceğini söyledi. ancak ben daha sonra e-devlete tesadüf eseri girdiğimde dilekçeyi verdiğim tarihten çok kıs
selamlar arkadaşlar,şimdi yaklaşık 2 ay önce bir soyisim değişikliği davası açmış bulundum. davayı açarken;sekreterya da ki görevli bana 1 ay'a kadar mahkeme tarihini belirten bir tebligat geleceğini söyledi. ancak ben daha sonra e-devlete tesadüf eseri girdiğimde dilekçeyi verdiğim tarihten çok kısa bir süre sonra duruşma günü verildiğini gördüm. şimdi e-devlette yazan tarihe göre mahkeme bu hafta ancak elimde tebligat vs. yok. muhtarlığı aradım yok ptt'yi aradım yok. şimdi ben e devlette yazan tarihe göre mahkemeye gideceğim,sorun yaşar mıyım. bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
0
blazer tadinda ekose ceket
(10.04.17)
selam, benim de aynı davam oldu geçende. eve tebligat gelmişti ama tebligat falan sormuyolar mahkemede. seni bulamamışlardır, gecikmiştir falan. bişey olmas dava günün esas olan.
0
kenarortay
(10.04.17)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.